icon

Skúsenosti s antikoncepciou Mistra

29. mar 2025

Chcem sa opýtať tie čo užívate túto antikoncepciu ako ste s ňou spokojné ? Ja som práve začala a rozmýšľam že ju vysadim. Stále po užití krvácam- 12 deň. Chcela som oddialiť menzes skrz dovolenku no ako to vidím teraz budem aj cez pobyt špiniť. Mate podobne skúsenosti?

sara158
•
29. mar 2025

Užívala som Mistru 3,5 roka a nikdy som nemala žiadny problém 🙂

autor
•
29. mar 2025

@sara158 ani pri nasadení?

denisa_deniska
•
29. mar 2025

Rovnako bez problémy, ms chodila hodinovo-presne, aj trvala presne rovnako..

sara158
•
30. mar 2025

nie, od zaciatku to bolo v poriadku

malinka158
•
30. mar 2025

Ja som na zaciatku ziadne problemy nemala. Potom som si tiez chcela oddialit menstruaciu. No nakoniec som krvacala stale aj ked som 7 dnovu prestavku nemala. Dalsie cykly som krvacala a spinila castejsie. Nakoniec som ju vysadila.

autor
•
30. mar 2025

@malinka158 no pekne, tak sa mam na čo tešiť. A že dovolenka v kľude🤦. To som si rovno mohla pretrpieť menzes, aspoň by som vedela kedy skončí.

malinka158
•
30. mar 2025

Aj ja som si to vtedy hovorila. Namiesto 4- 5 dni som vtedy krvacala vkuse 10 dni. Po par dnoch som zacala krvacat zase. No u teba to vobec tak nemusi byt

autor
•
30. mar 2025

@malinka158 a po vysadení si sa ako dala dokopy? Ja už premýšľam ze to vysadim teraz... O dva týždne odchádzame tak možno by to dáko prehrmelo. Trosku som nahnevaná aj na moju doktorku že mi predpísala zrovna tieto lieky. Až po nasadení a po pretrvávajúci krvácaní som si čo to prečítala a je náš viac s týmto problémom.

malinka158
•
30. mar 2025

Mistru som vtedy prestala uzivat ale dala mi inu Hak vreya. Tu som brala niekolko rokov. Po vysadeni hroza. Menzes mi chodil ako sa mu chcelo, problemy s pletou, strasne padanie vlasov, pribrala som naraz asi 10 kg. Trvalo to cca rok kym sa to vsetko dalo doporiadku

malinka158
•
30. mar 2025

Jedine pozitivum bolo ze som po vysadeni Hak mala opet chut na sexualny zivot. Dovtedy som bola uplne bez chuti

autor
•
30. mar 2025

@malinka158 no ja som mala v plane len dva mesiace tak hádam to nebude až také zle😱.

denisa_deniska
•
30. mar 2025

Ale veď to vôbec nezáleží od samotnej konkrétnej antikoncepcie, ale od tvojho tela, ako na ňu reaguje.
A teda na dva mesiace by som si ju len tak nedávala, zchaosíš telo..

autor
•
30. mar 2025

@denisa_deniska ja si ju len tak nedávam. Dávam si ju po konzultácii s doktorkou na oddialenie menzesu. Len som nečakala, že bude na mne skúšať niečo nové a pretrvávajúce krvácanie ma prekvapilo.

viviennen
•
2. jún 2025

Dobry den ak by niekto mal zaujem predam na mesiac jeden balik mistru cena s dohodou .