Skúsenosti s antikoncepciou Zlynda
Ahojte žienky. Pred pár dňami mi moja gynekologička predpísala antikoncepciu Zlynda ktorú mám začať užívať v prvý alebo druhý deň menštruácie, je to ešte 13 dní a nechce sa mi vôbec čakať, počula som že môžem aj teraz začať len by sme museli 7 dni používať kondomy kým začne plno účinkovať. Chcem sa teda opýtať ako ste to mali Vy a či ste ju začali brať v deň krvácania alebo pred/po? A taktiež aké máte s ňou skúsenosti? Ja idem antikoncepciu brať prvý krát a preto sa troška bojím ako na to moje telo zareaguje.
@julinka1235 začni ju brať ako máš.Ja som ju brala krátko asi pol roka menzes úplne zmizol bolo to iba pár dňove spinenie, ale nie u každého to tak musí byť.
@luccija a tiež ste ju začala brat v 1 deň menštruácie?
Antikoncepcia sa vždy začína brať v prvý deň menštruácie. Beriem druhýkrát a vždy bol postup rovnaký.
Antikoncepcia sa vždy začína brať v prvý deň menštruácie. Beriem druhýkrát a vždy bol postup rovnaký.
@weleda123 kamarátka nezačala v deň menštruácie preto sa pýtam, len musela s partnerom používať inú ochranu (kondom) 7 dni kým začala úplne účinkovať.
@weleda123 kamarátka nezačala v deň menštruácie preto sa pýtam, len musela s partnerom používať inú ochranu (kondom) 7 dni kým začala úplne účinkovať.
@julinka1235 načo zbytočne špekulovať?veď, ak ju začneš brať ako máš tak už blokuje ovuláciu.Ja by som s tým neriskovala aj, keď použijete kondóm.ra je dané prvý deň menzesu tak ju tak ber.Nemas jedno či teraz počkáš a budeš používať dovtedy kondóm?
Tak isto znižujú ATB účinnosť atď atď.
@julinka1235 načo zbytočne špekulovať?veď, ak ju začneš brať ako máš tak už blokuje ovuláciu.Ja by som s tým neriskovala aj, keď použijete kondóm.ra je dané prvý deň menzesu tak ju tak ber.Nemas jedno či teraz počkáš a budeš používať dovtedy kondóm?
Tak isto znižujú ATB účinnosť atď atď.
Ja ju prave vysadzam,mne to velmi ovplnyvnilo povahu,nikdy viac ziadne hormony,tiez som ju skusala prvy krat po tom ako mi vypadlo teliesko.A krvacala som 7 dni,spinila dalsich 10,hrozne.
@julinka1235 tak ono to potom asi aj cyklus celkom rozhádže predpokladám. Ja keď som brala klasickú HAK, tak mi cyklus chodil ako hodinky, ešte aj na hodinu presne. Po tehu som kvôli kojeniu prešla na Azaliu, čo je vlastne obdoba Zlyndy, ale to sú hormóny, ktoré fungujú trošku inak ako klasická HAK. Ja by som ju určite nenasadzala halabala.
Baby mám na predaj Teylu dva krúžky ak by ste potrebovali

@julinka1235 začni ju brať ako máš.Ja som ju brala krátko asi pol roka menzes úplne zmizol bolo to iba pár dňove spinenie, ale nie u každého to tak musí byť.