icon

Skúsenosti s antikoncepciou Zlynda pri silnom PMS

petka1411
7. júl 2025

Ahojte máte niekto skúsenosť s antikoncepciou ZLYNDA
na silný PMS(úzkosti, unava …) silná menstruacia?
Ďakujem pekne 🫶

bg92
7. júl 2025

Pocas zlyndy som nemala menstruaciu a ziadne vykyvy vramci mesiaca - nevedela som co je PMS, menzes, krce a vynechanie prace lebo mi bolo zle… naj antika zamna top rozhodnutie.

petka1411
autor
7. júl 2025
@bg92

Pocas zlyndy som nemala menstruaciu a ziadne vykyvy vramci mesiaca - nevedela som co je PMS, menzes, krce a vynechanie prace lebo mi bolo zle… naj antika zamna top rozhodnutie.

@bg92 ďakujem za odpoveď, ja som po druhom pôrode skončila na antidepresivach potom vysadila potom zase mi ich dali teraz ich už 2 mesiace aj 3 nemám lebo aj keď som ich maĺa tak stále pred ms a počas ovulácie neskutočne úzkosti a to som nikdy takto nemala + silná bolestivá ms a už neviem čo robiť zo sebou 😮‍💨 zlynda je vraj pri takýchto stavoch nápomocná tak hľadám skúsenosti 🫶

kalifka
31. júl 2025
@petka1411

@bg92 ďakujem za odpoveď, ja som po druhom pôrode skončila na antidepresivach potom vysadila potom zase mi ich dali teraz ich už 2 mesiace aj 3 nemám lebo aj keď som ich maĺa tak stále pred ms a počas ovulácie neskutočne úzkosti a to som nikdy takto nemala + silná bolestivá ms a už neviem čo robiť zo sebou 😮‍💨 zlynda je vraj pri takýchto stavoch nápomocná tak hľadám skúsenosti 🫶

@petka1411 Ahoj, aj ja som istú dobu brala zlyndu, kvôli môjmu neúnosnému PMS a pri zlynde nastala úlava. Ja som už mala hrozne výkyvy nálady a celé zle.... Zlyndu som brala nonstop, bez prestávky na menzes, tak mi odporúčila doktorka.

keira13
Autor odpoveď zmazal