icon

Skúsenosti s antikoncepčnými náplasťami Evra?

lovacka
6. júl 2006

Ahojte babenky.Chcela by som sa vas opytat ci mate s touto antikoncepciou nejake skusenosti.Ja ich zacinam brat tento mesiac tak kazda rada mi pomoze 😉 Dakujem vam

melany28
•
Odpoveď bola odstránená
•
katuska5545
•
17. sep 2013

ahojte baby nemá niektorá z vás na predaj 1 alebo 2 náplaste pretože som bola na dovolenke a žial naplast sa mi odlepila tak teraz mi bude jedna chýbat 🙂 😒

bamato
•
27. sep 2013

@katuska5545 ahoj, ak mas este zaujem, ostali mi 2 naplaste.

mona26
•
29. sep 2013

ahojte, dnes som si prvýkrát aplikovala náplasť a žiaľ nesprávne.. tak som použila druhú a teraz mi jedna chýba.. nemáte ešte niektorá jednu na predaj? veľmi by mi to pomohlo 🙂

mona26
•
4. okt 2013

ahojte, predám 2 kusy náplastí evra.. vybrala som si nové balenie ale prišli mi zlé krvné výsledky tak ich už nebudem používať.. ak by bol záujem napíšte mi správu

sarema
•
15. okt 2013

Predám jedno balenie náplastí Evra - 3 ks. Dátum expirácie 06 2014. Pošlem na dobierku. Okrem toho mám ešte na predaj samostatne jednu náplasť s rovnakou dobou expirácie. vlnka889@gmail.com

sarema
•
16. okt 2013

Opravujem svoj predošlý príspevok - v balení nie sú 3 náplaste, ale 9.
Ostatné platí.

katuska5545
•
26. okt 2013

ahojte baby nema niekto na predaj 1 alebo 2 naplaste evra, nakolko sa mi pri dovolenke jedna odlepila a teraz mi to bude chýbat. Prípadne by som kupila aj cele balenie. ďakujem 🙂

iviak
•
Odpoveď bola odstránená
•
vevik123
•
13. nov 2013

Ahojte predám Evru 2 ks náplasťami za výbornú cenu ak mate niektorá záujem napíšte IP. 🙂 🙂 🙂

lludmilla
•
20. nov 2013

@vevik123 Ahoj, za aku cenu prepdavas naplaste??

iviak
•
26. nov 2013

takisto mam na predaj mesacne balenie (3 naplaste), tiez za dobru cenu, ak mate zaujem na piste mi... 😉 dakujem .... a nechapem preco vzdy LEN MNE zmazu kazdy inzerat a prispevok do fora za porusenie pravidiel, ked vsade naokolo su inzeraty vyvesene uplne v pohode... vsetky bazare a stranky fora vlastni jeden chlap co si na mna zasadol? pozname sa? uz toho mam plne zuby !

nelinka2009
•
16. jan 2014

mam na predaj jednomesacne balenie evra ak mate zaujem piste na s.olsiakova@gmail.com

nelinka2009
•
16. jan 2014

@katuska5545 mam na predaj tu evrunak este mate zaujem

zuzka343
•
30. jan 2014

ahojte, predám balenie náplatí evra na 1 mesiac (3 ks) za výhodnú cenu

ajina17
•
30. jan 2014

Nabízím evra 9 ks náplastí..má někdo zájem? 🙂

lienka2611
•
17. feb 2014

Ahojte kočky predam naplast Evra.Na nejaký čas ich vysadzujem. Datum expiracie je 05\2014. Mam ich 5ks. Predam ich všetky spolu za 10 Eur alebo aj samostatne. Cena original v predaji je cca 25Eur. Posielam aj link: http://www.docsimon.sk/tovar/evra-naplast-3-k s Telefon 0910 293 526 prosim len sms alebo piste.vdaka L.

nycanka
•
19. feb 2014

Ahojte aj ja mam na predaj za super cenu Evru na 2 mesiace. piste IP. 😉

jarka160
•
22. feb 2014

Je tu niekto z kosic kto ma evru navyse?

gnajana
•
27. feb 2014

Ahojte, predam naplaste Evra, jedno 3 -balenie po 3 ks.Datum expiracie je 05/2015. Cena 38 €. http://www.docsimon.sk/tovar/evra-naplast-9-ks

gnajana
•
27. feb 2014

Prosim piste na 0910 140 577. Ďakujem

rozmarina
•
6. mar 2014

beriem evru už takmer 9 rokov a som maximálne spokojná.. avšak všetko je individuálne, aj reakcia na lieky.. ale ja osobne som nepribrala, zlepšila sa mi pokožka a samozrejme upravil cyklus a eliminovali sa predtým neznesiteľné bolesti.. takže ja by som doporučila..

bag
•
8. mar 2014

Dobri den chcela by som vediet dostala som v 8 februara menstruciu a gynekologycka mi predpisla evru lebo tabletky my robily zle tak som ich dobrala a mala som 7dni prestavku a mala som zacat praď evru ked 7 dni prejde len ze ja som uz mala menstruaciu ked som si dala tu prvu naplast 12. Februara a teras som uz dobrala tie 3 naplaste a 7dni prestavka tak ze teraz by som mala dost menstruaciu tak chcem vediet ci mam pocitat v tedy ked som si dala tu naplast ci ked som 8 dostala krami lebo ak hej uz som mala dostat vcera ale som nedostala. Cakam na odpoved dakujem

lussita
•
26. apr 2014

Ahojte žienky, PREDÁM náplaste evra....mám trojmesačné balenie, minula som len jednu, čiže 8 kusov za 32 eur. Ak máte záujem, píšte na lussita@zoznam.sk. Som z BA, čiže sa môžme aj osobne stretnúť, aby sme sa vyhli poštovnému 🙂

ivonka22
•
6. máj 2014

Ahojte, ja som užívala Evru 10 mesiacov. Po jéj vysadení mi mešká menzes už 4 deň. Čítala som, že je to normálne a u každej ženy individuálne. Niekomu mešká pár dní no inej pár týždňov či mesiacov....

luvata
•
7. máj 2014

Ahojte, potrebovala by som poradiť. náplaste evra beriem po prvý krát. Prvú som si nalepila prvý deň menštruácie /sobota/ pokračovala som s druhou a aktuálne mám tretiu náplasť. Menzes by som mala dostať až v sobotu, lenže už dnes som mala také špinenie, a bolesti, ako pred menzesom, mám normál pokračovať. od soboty náplasť nemať a zalepiť až o 7 dní /nasledujúcu sobotu?/neviem, či som to zrozumiteľne napísala. Aj vám lekár povedal, že prvý mesiac ešte treba dávať pozor, lebo účinnosť ešte nie je 100%. a teraz keď mesiac skoro ubehol, neviem teda ako, poradí mi prosím niekto ?

janie08
•
13. máj 2014

Ahojte baby, kupila som si evru na 3mes. (9ks), lenze mi zdravotne nesadli, zostali 5ks tj. na 1mes.ciklus plus 2ks. Predam ich vyhodne. Zaujemkyne piste do sprav 🙂

reiniki
•
30. máj 2014

Ja mám s EVROU maximálne dobré skúsenosti. Žiadne vedľajšie účinky, žiadne problémy. Menštruácia úplne načas. Bezproblémové používanie, trocha ma občas štve to, že sa vlákna z oblečenia lepia okolo náplasti, ale vodou sa to v pohode dá očistiť. Nemôžem nič iné ako odporúčať 🙂

lindusaak
•
11. jún 2014

Ahojte máte prosím ešte niekdo na predaj náplaste? Ďakujem 🙂

alicalilica
•
17. jún 2014

Zdravím, nemáte niektorá evra náplaste na predaj??