Skúsenosti s antikoncepčnými náplasťami Evra?
Ahojte babenky.Chcela by som sa vas opytat ci mate s touto antikoncepciou nejake skusenosti.Ja ich zacinam brat tento mesiac tak kazda rada mi pomoze 😉 Dakujem vam
@vaneskanatalka Ja mám na predaj Evru na mesiac- teda 3 náplaste, cena 10eur
Kúpim náplaste Evra, čo najrýchlejšie, ďakujem 🙂
Ahojte ma este niekto na predaj naplaste ? 😉
Ahojte baby neviete mi prosim Vas niektora poradit? Po porode som zacala uzivat svoju prvu antikoncepciu a rozhodla som sa pre Evru,podotykam predtym som HA neuzivala nikdy.Moj problem je ten ze ja som mavala menzes prevazne stale presny a prisiel vzdy na cas s max.1dnovym odskokom skor alebo neskor, len teraz ked som si v prvy den menstruacie ktoru som dostala v piatok nalepila naplast tak od vtedy stale v kuse krvacam a pomerne dost.Je to uz 9 den tak neviem ci je to normalne ci sa telo potrebuje zosuladit alebo nieje nieco v poriadku.Vzdy som mala mrsku max.5 dni a teraz som si nalepila vcera uz druhu naplast a stale krvacanie nepreslo.Pride mi to divne. stalo sa to aj niektorej z vas?Inak nepocitujem nejake ine vedlajsie ucinky,max ma boli troska hlava ale to by som zvladla.potesi ma kazda odpoved.vdaka
Pouzivala som ich 5 rokov a max spokojnost
Niekto na predaj náplaste evra??
Náplaste evra na predaj?? 25malicka25@azet.sk
Predám Evru 1x balenie po 9 ks. Teda na 3 mesiace. Nove nerozbalené. kuzi@centrum.sk
KUPIM evru naplaste na 3 mesiace - 9 kusov, najlepsie vsak osobny odber - Kosice. Najde sa niekto? 🙂 Dakujem ... mail zuzana.kassai@gmail.com
P.S. mam aj recept, ale chcem lacnejsie samozrejme 🙂
Mam par naplasti na predaj. veronika.lattova@gmail.com
Baby kolko to vide na mesiac v e?
Predam naplaste Evra... Mám 2x 3 kusy v baleni .balenie za 10€.. aby sa mi aspon nieco vrátilo ...
Ahojte kocky, ak ma este niektora na predaj EVRA naplaste min. 6ks 🙂 vdaka vopred
Zdravim damy, zostala mi z balenia jedna HAK naplast EVRA, tak ak by niektora potrebovala na oddialenie menstruacie pocas dovolenky, dajte vediet, os. odber v BA alebo poslem postou🙂
Ahojte. Mam 6 naplasti, cize na 2 mesiace pouzivania, tieto naplasti Evra a rada by som ich predala. Cena 30€. Kludne piste, nechcem ich zbytocne vyhodit. Dakujem 😊
Ahojte. Pisala som sem uz,ale vobec nevidim svoj prispevok. Mam 6 naplasti, cize pouzivanie naplasti Evra na 2 mesiace. Cena 30 euro. Nechcem to zbytocne vyhodit, tak piste. Dakujem 🙂

Má niekto ešte na predaj zvyšné náplaste evra ?