icon

Skúsenosti s Kahrlou alebo Jeanine na padanie vlasov?

valentina225
13. okt 2024

Ahojte, prosím veľmi o radu, žienky. 🥹🙏🙏🙏

Máte niektorá skúsenosť s Kahrlou alebo Jeanine na padanie vlasov? Vysadila som Vreyu pred 3 mesiacmi a vlasy mi padajú v hrstiach, už som prišla o polovicu vlasov a to som mala vždy riedke, nepomáha mi absolútne nič z lekárne, som zúfalá a doslova plešatiem ☹ Mam pcos, dlhé cykly, skúšala som bylinné kvapky, prírodné preparáty, ale už si nemôžem dovoliť experimentovať, kedže na hlave skoro nič nemám. Rozhodla som a vrátiť ku antikoncepcii, pretože počas brania mi vypadol tak 1 vlas za deň. Teraz mi dal doktor na výber z týchto dvoch? Máte skúsenosť? Koľko bude podľa Vás trvať, kým sa padanie spomalí po opätovnom nasadení? 🙏

renata1405
13. okt 2024

@valentina225 urcite jeanine mali by prestat padat okamzite ovsem ak tam nie je iny zdr.problem.

valentina225
autor
13. okt 2024

@renata1405 ďakujem pekne za odpoveď, všetky testy mám ok, štítna ok, stravujem sa zdravo, užívam vitamín D, methionin, biotin, revalid šampón, rôzne drahé toniká som vyskúšala a je to stále len horšie, denne mi vypadne 400+ vlasov, mám 25 rokov a zničené sebavedomie, vlásky redšie ako moja 50r mamina, je to u mňa hormonálny problém, aj chĺpky mi rastú hrubé okolo pupka a bradaviek, opätovné nasadenie je pre mňa posledná nádej.. vyskúšala som ešte saw palmetto, myo inositol, ale bez úspechu.

vorkola
13. okt 2024

@valentina225 Na dobry rast vlasov je umyvat hlavu v zihlavovom extrakte teda po umyti
hlavy vmasirovat, odsatvenu zihlavu ,uplne na silno do pokozky, alebo umyt hlavu, a namiesto samponu v zihlavovy caij.Ak nemas daku alergiu, ten extrakt by bol lepsi,,Zihlava sa vylisuje v odstavovaci, Na nete si vyhladaj odstavovac.aj mimo Sk. lebo tu na Sk,neviem ci je

vorkola
13. okt 2024

Aha, zabudla som, a este aj ten zihlavov caj pit, Do 2,5 dc kavovu lyzickususenej zihlavy zaliat vriacou vodou,nechat luhovat 10 min. Ak das cerstvu tak na 2,5 dc vody +Poliev lyz.zihl a nechat postat len 3 min toto vnutorne treba preto, lebo sa musi organizmus precistit aj vnutorne,