Skúsenosti s nehormonálnym vnútromaternicovým telieskom
Ahojky
Keďže som nenašla novšie recenzie na tento typ antikoncepcie. Chcela by som sa spýtať na skúsenosti.
Hlavne ma zaujíma bezpečnosť a či niektora s týmto telieskom aj otehotnela 🙂
Novsie nenovsie, tie telieska sa nemenia tak rychlo ako moda ci vlasove produkty.
Spokojne citaj tie diskusie spred par rokov, su stale validne.
Otehotnenie s týmto telieskom je viac pravdepodobné ako s hormonálnym.
s nehormonalnym by som neriskovala, bala by som sa otehotnenia
Pravdepodobnosti su 0.8% s nehormonalnym a 0.2% s hormonalnym telieskom. Rozdiel je to naozaj maly.
@veselo_neveselo aj tak by som mala obavy 🙂 po svete behá kopec deti s telieskom v ruke 🙂
@magic08 no a? Je to menej ako 1 zo sto. Lepsia antikoncepcia je len abstinencia, ale to tu autorka asi nechce pocut 😁
Ale ja to hovorim uz dlhe roky, ze sexovat sa ma s clovekom, s ktorym keby sa aj zadarilo dieta, tak to nebude zivotna tragedia. Lebo vsetci vieme, ze aj cez najlepsiu antiku sa to dieta obcas splodi.
Ahojte prosím mňa zaujíma trošku iná skúsenost . Ja užívam HAK 5🌙 práve teraz a všimla som si že od kedy ju mám nemám vôbec chuť na sex .Máme s manželom 2 detičky a po 3 netúžime takže sa chceme nejako chrániť ale nechcem to na úkor toho že máme teraz sex raz za 2 týždne lebo nemám chuť … pred HAK som mala na muža chuť častejšie ( aj 3x do týždňa ) a teraz sa len premáham apson raz za 2 týždne a mne samej to vadí lebo viem že som sex milovala takže prosím aj s týmto druhom nehormonáneho telieska ste to niektorá postrehla že nemáte zrazu chuť či ?

Aj ja som zvedavá ☺️