Skúsenosti s používaním Lady Comp a Pearly
Ahojte ženy, chcela by som sa vás spýtať,či máte nejaké skúsenosti s používaním lady comp alebo pearly
@hendikep babulka ano, budes mat viac zltych dni.. ale co je lepsie? Viac zltych dni alebo falosne zelene? Totiz ked si chora a zle sa citis, tak Tvoja bazalna teplota moze byt vystupena a tak Daysy “nakrmis” nepravdivymi udajmi a ona potom na zaklade chybnych udajov (Tebou poskytnutymi) Ti moze vyhodit inak plodne dni, nez v skutocnosti mas. Ak si s tym ok, ze by si otehotnela, ze by si babatko uvitala, tak v pohode. Inak radsej tie zlte dni.. ja Ta uplne chapem, ze je to frustrujuce, ale je to lepsie, ako neplanovane tehu ❤️ kazdopadne skore uzdravenie, tri tyzdne byt chora musi byt riadny “zahul” 🙈, nech si uz co najskor fit ❤️🙂
Som rada že som si rozklikla túto tému....mám ladycomp používam asi 2 rok. Dôveru som si nejako nevybudovali ešte. Ale hlavne som nevedela že chorá nemôžem merať. A ja som sa ešte tešila že ako fajne viem podľa toho že už na mňa nieco lezie keď mi stúpne teplota na skoro 38 🤦 ajaj...a to už 2 krát za mesiac som urobila. Človek sa celý život uci
@trevis12 lebo mne choroba zacala presne v den predikovanej ovulacie a zvysila sa mi len mierne, teplotu som nemala … proste zhoda nahod .. 🙈 a ano celu historiu .. lebo este dojcim, cykly su nepravidelne a mam tam len od polky septembra kedy som ho kupila, potom oktobrovy cyklus a teraz tento uplne podla mna anovulacny … tak na zaklade tychto troch by bol podla mna este viac zmateny…. lepsie bude asi zacat odznova
@trevis12
@hendikep babulky a odkial mate lady comp? Lebo by ste k tomu jednak mali mat manual plus moznost konzultacii/podpory od predajcu. Tieto zariadenia Daysy, Lady comp etc su skvele, ale ta vysoka spolahlivost je podmienena prave spravnym pouzitim. Napr aj ked idete na zurku a popijete viac alkoholu, tak ani vtedy nemate merat..
@chichinka mam manual ale tak, necitala som ho :D a ja nepijem nikdy cize s tym problem nebude … a otazky a odpovede na stranke lady comp mam prestudovane len hovorim ze za chorobu som ratala zvysenu telesnu teplotu .. inak ako vies kedy mozes zasa merat? ked napriklad stale kaslem atd… resp. dokasliavam?
Používam siedmy rok, som spokojna

No co dievcata, ako ste natom po rokoch pouzivania?? nesklamali?? ja mam lady comp treti cyklus, mala som prvy krat zelene dni mimo menstruacie a teraz trpnem ako na ihlach ci nebudem tehotna a ci tomu mozem doverovat 🤣 lebo dnes mi uz prvy den meska MS … ale som treti tyzden chora tak asi to bude tym ( snad 😭)