icon

Skúsenosti s telieskom Mirena: Zavádzanie, cena a reakcie tela

monik98
11. máj 2026

Ahojte žienky, prosím tie čo máte teliesko Mirena, aké máte s ním skúsenosti? Bolelo zavádzanie telieska? Ak bolelo, ako veľmi, dá sa to vydržať? Koľko stojí to teliesko? Gynekológ mi odporučil Mirenu, tak sa pýtam len na ňu.

Mali ste niektorá aj také, že telo neprijalo Mirenu alebo žiadne teliesko?

Ďakujeeeem 🙂

patta89
11. máj 2026

Ja mam Mirenu od 1/2024...zavadzanie trochu bolelo, ale nic hrozne to nebolo. A ja som si sama kupila v lekarni, lekar mi uz bezplatne zaviedol (cenu v lekarni si uz nepamatam). Som s mirenou spokojna, nemam ziadnu menstruaciu, ziadne bolesti brucha a tak 🙂

anonym_cbb703
11. máj 2026

Ja ju mám od 2021 akurát ma čaká výmena po 5 rokoch. Zavádzanie som ani necítila lekár mi ju normálne predpísal a vtedy stála tuším nejak 130€ a zavádzanie 5€. Teraz je drahšia ale má aj dlhšiu záruku. Po zavedení som krvácala a špinila cca 2 mesiace a potom menštruácia odišla úplne doteraz ju nemám takže super.

dandulla
12. máj 2026

Ja som si dávala Mirenu 4/26 cena okolo 155-160 EUR zavedenie u dr 35-40 cíze 200€ spolu. Zavedenie nebolelo. Spinenie tak mesiac a teraz mám pravidelnú ale úplne slabú ms. Bolesti žiadne.

anonym_83ed38
12. máj 2026

Ja som si dávala v 10/2025, zavádzanie bolo také nepríjemnejšie, ale mňa nebolelo. Dr. mi povedala, nech si dám tak polhodinu pred ibalgin. Za teliesko som platila okolo 180e a u Dr. asi 20e. Pár dní po zavedení ma trochu bolelo brucho, potom už nič. Prvé špinenie som mala asi po mesiaci a také dlhšie. Teraz mávam špinenie v čase menštruácie, ale len pár dní a úplne slabé, tak na intimku.

anonym_eb64f3
12. máj 2026

Prosím vás nestratila sa vám chuť na sex ? O dva týždne sa bude vkladať a tohto sa obavám najviac.

anonym_1bdce3
12. máj 2026
@anonym_eb64f3

Prosím vás nestratila sa vám chuť na sex ? O dva týždne sa bude vkladať a tohto sa obavám najviac.

@anonym_eb64f3 nie vobec, prave naopak 🙂 aj som uvolnenejsia lebo sa nemusim bat otehotnenia