Skúsenosti s užívaním Drovelisu pri bolestivej menštruácii
Ahojte ,začala som užívať drovelis.Lekar mi ho predpisal kvôli dlhotrvajúce a silnej menstruacii .Začala som ho brať tak ako povedal .Dnes je už ale 6 den a stale mam dost silnú a bolestivu menštruaciu .Môže byť že mi nezabral tak ako mal? Aké máte skúsenosti s užívaním drovelisu
Dievčatá mám na predaj Teyla antikoncepčný krúžok 2 x ak by niekto potreboval
@sidhan ja som drovelis mala absolútne mi nevyhovovala. Síce mi z nej konečne nebolo nevoľno ale mala som bolesti hlavy a keď sa náhodou stalo že som vynechala jeden deň tabletku tak hneď som dostala menštruáciu ktorá trvala ďalších 5 dní. Pri antikoncepcii ktorú som mala predtým sa mi za jeden vynechany deň menzes teda nespustil
@sidhan ja som drovelis mala absolútne mi nevyhovovala. Síce mi z nej konečne nebolo nevoľno ale mala som bolesti hlavy a keď sa náhodou stalo že som vynechala jeden deň tabletku tak hneď som dostala menštruáciu ktorá trvala ďalších 5 dní. Pri antikoncepcii ktorú som mala predtým sa mi za jeden vynechany deň menzes teda nespustil
@nin12345 teraz je to iz mesiac co ho užívam.....dostala som menzes ale taky velmi slabí tak ja som rada.No uvidím co dalej lebo teraz mam tie 4 dni pauzu a neviem tiež ci s nim budem pokračovať lebo ako som ho brala bola som ja zas dost unavena a teraz ako mam menzes a neberiem ho tak som plná energie .......

@sidhan užívala časom príznaky pominuli