Skúsenosti s vazektómiou

15. mar 2025

Ahojte, je tu niekto - predpokladám, že užívateľka, keďže chlapov je tu menej... čo má partnera, ktorý podstúpil vazektómiu?
Čítam a rozmýšľam o tom, nakoľko mám už 4 deti a všetkého veľa škodí :D
Najviac ma asi zaujíma, či to v nejakom prípade prepláca zdravotná poisťovňa, alebo si to úbohý človek musí hradiť vždy sám?

No a potom skúsenosti - či to predsa len neovplyvnilo erekciu a sexuálnu túžbu a podobne.

Ďakujem

venividivikinka
15. mar 2025

nepreplaca to nikto. muz bol po tom, co sa nam narodil treti syn, sme si stopercentne isti, ze viac deti nechceme a ja som plodna ako jablon a nemozem brat HA.

zakrok bol ok, presne ako nam povedali, bolestive to bolo par dni, nasledne este niekolko mesiacov muz hovoril, ze "citi rozdiel", ale nie bolestivo. inak to dopadlo dobre, nasledne treba absolvovat kontroly, ktore potvrdia uspesnost vazektomie.

za nas odporucam, stalo to tusim 300 eur v roku 2022. moj muz nie je velmi sebalutovaci typ, on sa s tym popasoval super. nasledovny den hned aj pracoval (ale tak robi IT).

pred zakrokom mi vadil nedostatok informacii online, takze ak sa chces spytat, napis

amelie2017
15. mar 2025

Manzel bol pred 2 tyzdnami. Zijeme v Spain a tu to preplaca verejne zdravotnictvo. Erekciu a tuzbu mu to neovplyvnilo, ale akurat dnes bol po atb, jeden steh sa mu nevstrebal a hnisa mu to. Takze si bude musiet pockat 😂🙈 Nic prijemne, ale aj tak vravi, ze nelutuje..

vladino212
16. mar 2025

Ahoj, ja som po vazektomií asi dva a pol mesiaca. Nijako to neovplyvnilo erekciu ani chuť ale... Veľký pozor na zápal... Mne sa zapálil ľavý semenník, narástol behom týždňa na veľkosť manga, bral som vyše mesiaca a pol antibiotika a silné lieky od bolesti ako je tramal, každý krok bol ako kopanec do guly. Nakoniec som skončil na operácií. Spravil sa mi obrovský absces cca 1,7 x 5 cm veľký a museli to rezať a čistiť. Nič príjemné, ani pooperačné hojenie nebolo boh vie co. Čiže ešte raz zdôrazňujem POZOR NA ZÁPAL. Môže to dopadnúť veľmi zle.
Ale inak to ma to nijako neovplyvnilo co sa týka chute a sexu.

autor
16. mar 2025

@vladino212 a s tym mangom si akoze ako sexoval? 😅

mirka414
16. mar 2025

Môj partner bol tiež pred rokom a neľutujeme .operacia prebehla dobre ,liečenie tiež a sex si oveľa viac užívame ako predtým

vladino212
16. mar 2025

Nie... Chodiť som normálne nemohol... Ja len upozorňujem co sa môže stať keď sa aj z takejto banalnej operácie keď sa to podceni... Ale po kompletnom zahojení a traume je to lepšie ako pred tým. Odporúčam ísť 😉

rozkvet1
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
rozkvet1
16. mar 2025

Myslím si že normálny človek s bolesťami nesexuje...

pe_mi
26. mar 2025

Ahoj,manžel bol pred dvoma týždňami,má 40 rokov
Ja 35. Máme dve deti.
Čo viem, ZP neprepláca tento zákrok
Cítil nepríjemný tlak a prvý deň po zakroku bolesti.
Potom pri nosení spodného prádla ,keď sa mu zle uložilo vajco,tak zabolelo.
Na odberoch zatiaľ nebol,spermiogram
Mňa dosť vydesilo,koľko ľudí aj tu na MK pise, že otehotneli.
Napr aj po 6 rokoch od zákroku.no ďakujem

mimer
26. mar 2025

Len pozor co mam ja nastudovane tak minimalne 14 stykov sa treba este chranit,alebo teda ked si to urobi sam tak to nemusi byt tolko 🫣 nemam skusenost sice priamu,len informacie z googla 😉

marcel19
14. apr 2025

Čau ja mám vazektomiu a môžem iba odporúčať