Skúsenosti s vazektómiou - tipy na kliniky
S manzelkou riesime, ze by som podstupil vazektomiu. Mame 2 deti, obaja sme po 30 a dalsie deti uz neplanujeme. Su tu taki, ktori by sa vedeli podelit o skusenosti s vazektomiou a aj dat tipy na nejaku kliniku?
Tiez som asi 2 roky po, zakrok tu klinikazdravia.sk.
Zakrok lokalna anesteza Bez bolesti, len take neprijemne pocity (ked sa sa snazili uvolnit dostatocne dlhy kusok semenovodov na smyknutie)
Po som nemal bolesti, ale trvalo tyzden, kym som zacal chosit normalne. Tak divne to ominalo.
Nepouzivame ziadnu ochranu, libido bez zmeny.
@durihaj robili mu to v Šaci,v lokálnej anestézii, necítil bolesť,len taký akoby ťah a tlak. Po zákroku sa nemal fyzicky namáhať,bol nejaký čas na PN. Od bolesti mal predpísany Algifen,ale vôbec ho nepotreboval.Potom ma kontroly chodil,po týždni a myslím že po mesiaci,už nepamätám až tak presne. V tom čase bol aj zákaz pohlavného styku,po tej druhej kontrole už spermie v ejakulate neboli žiadne, čiže zákrok sa podaril.
Momentálne nemá nijaké problémy,ani obmedzenia,okrem mini jazviciek na bruchu , ktoré ani veľmi nevidno. V intímnej oblasti nie sú nijaké zmeny,ani nijakú inú ochranu nepoužívame.
A nemali ste vy ako manzelky alebo vasi manzelia vycitky?
Tiez som asi 2 roky po, zakrok tu klinikazdravia.sk.
Zakrok lokalna anesteza Bez bolesti, len take neprijemne pocity (ked sa sa snazili uvolnit dostatocne dlhy kusok semenovodov na smyknutie)
Po som nemal bolesti, ale trvalo tyzden, kym som zacal chosit normalne. Tak divne to ominalo.
Nepouzivame ziadnu ochranu, libido bez zmeny.
@mirko84 zdravím, chcela by som sa opýtať koľko Vás to tie dva roky dozadu finančne vyšlo. Viem, že teraz to bude stáť viac, no neviem sa na stránke kliniky zdravia dopátrať k cenníku. Možno len zle hľadám. Inde som našla za 550€, tu niekto iný spomínal 700€, tak je to dosť rozdiel. O to až tak nejde, radšej ísť k overenému doktorovi s dobrou recenziou a priplatiť si ako dať menej a možno riskovať nejakú komplikáciu. Ďakujem.

@durihaj manžel je po tom zákroku,už vyše dvoch rokov Neviem, aké konkrétne otázky by si chcel vedieť?