icon

Skúsenosti s vazektómiou - tipy na kliniky

durihaj
14. feb 2025

S manzelkou riesime, ze by som podstupil vazektomiu. Mame 2 deti, obaja sme po 30 a dalsie deti uz neplanujeme. Su tu taki, ktori by sa vedeli podelit o skusenosti s vazektomiou a aj dat tipy na nejaku kliniku?

jaskolka
14. feb 2025

@durihaj manžel je po tom zákroku,už vyše dvoch rokov Neviem, aké konkrétne otázky by si chcel vedieť?

durihaj
autor
14. feb 2025

@jaskolka mal nejake tazkosti po zakroku? citil nieco pocas zakroku, okrem injekcie? Fungujete bez zabran hlava-nehlava, alebo mate stale nejake pochybnosti, ze sa moze podarit? 🙂

mirko84
14. feb 2025

Tiez som asi 2 roky po, zakrok tu klinikazdravia.sk.

Zakrok lokalna anesteza Bez bolesti, len take neprijemne pocity (ked sa sa snazili uvolnit dostatocne dlhy kusok semenovodov na smyknutie)

Po som nemal bolesti, ale trvalo tyzden, kym som zacal chosit normalne. Tak divne to ominalo.

Nepouzivame ziadnu ochranu, libido bez zmeny.

jaskolka
14. feb 2025

@durihaj robili mu to v Šaci,v lokálnej anestézii, necítil bolesť,len taký akoby ťah a tlak. Po zákroku sa nemal fyzicky namáhať,bol nejaký čas na PN. Od bolesti mal predpísany Algifen,ale vôbec ho nepotreboval.Potom ma kontroly chodil,po týždni a myslím že po mesiaci,už nepamätám až tak presne. V tom čase bol aj zákaz pohlavného styku,po tej druhej kontrole už spermie v ejakulate neboli žiadne, čiže zákrok sa podaril.
Momentálne nemá nijaké problémy,ani obmedzenia,okrem mini jazviciek na bruchu , ktoré ani veľmi nevidno. V intímnej oblasti nie sú nijaké zmeny,ani nijakú inú ochranu nepoužívame.

durihaj
autor
14. feb 2025

@jaskolka na bruchu ma jazvy? To mu robili cez brucho vazektomiu?

jaskolka
14. feb 2025

@durihaj nie, prepana, na miesku po malinkom reze 🙈. Neviem prečo som na "bruchu" napísala, blbosť 🙈🙈😆

durihaj
autor
2. mar 2025

A nemali ste vy ako manzelky alebo vasi manzelia vycitky?

marcel19
14. apr 2025

@durihaj Ahoj ja som bol v Trenčíne. Je to super a žiadne problémy a starosti. Užívam si to

durihaj
autor
5. máj 2025
@marcel19

@durihaj Ahoj ja som bol v Trenčíne. Je to super a žiadne problémy a starosti. Užívam si to

@marcel19 v Trencine u doktora Sokola? Tiez zvazujem ist ku nemu.

marcel19
16. máj 2025
@durihaj

@marcel19 v Trencine u doktora Sokola? Tiez zvazujem ist ku nemu.

@durihaj Áno v Trenčíne u MUDr. Sokola. Je to profesionál, ktorého môžem iba odporúčať.

anonym_e4ecff
14. sep 2025
@marcel19

@marcel19 prosim ta koľko si tam platil ?

durihaj
autor
1. okt 2025
@anonym_e4ecff

@marcel19 prosim ta koľko si tam platil ?

@anonym_e4ecff 700e to stoji

anonym_e4ecff
1. okt 2025
@durihaj

@anonym_e4ecff 700e to stoji

@durihaj dakujem

lilope
1. dec 2025
@mirko84

Tiez som asi 2 roky po, zakrok tu klinikazdravia.sk.

Zakrok lokalna anesteza Bez bolesti, len take neprijemne pocity (ked sa sa snazili uvolnit dostatocne dlhy kusok semenovodov na smyknutie)

Po som nemal bolesti, ale trvalo tyzden, kym som zacal chosit normalne. Tak divne to ominalo.

Nepouzivame ziadnu ochranu, libido bez zmeny.

@mirko84 zdravím, chcela by som sa opýtať koľko Vás to tie dva roky dozadu finančne vyšlo. Viem, že teraz to bude stáť viac, no neviem sa na stránke kliniky zdravia dopátrať k cenníku. Možno len zle hľadám. Inde som našla za 550€, tu niekto iný spomínal 700€, tak je to dosť rozdiel. O to až tak nejde, radšej ísť k overenému doktorovi s dobrou recenziou a priplatiť si ako dať menej a možno riskovať nejakú komplikáciu. Ďakujem.