icon

Skúsenosti s vnútromaternicovým telieskom pre mladé ženy

Dnes o 19:36

Ahojte, viem že je tu veľa diskusii, ale nenašla som žiadnu, ktorá by mi pomohla. Chcem si dať IUD, viem, že je hormonálne a nehormonálne. To, ktoré by bolo lepšie asi zistím hlavne od gynekologa, akurát ma zaujímajú skúsenosti báb v mojom veku (24 rokov cca), ktoré nerodili a majú bolestivejšiu menštruáciu. Podeľte sa prosím s vašimi skúsenosťami, budem veľmi vďačná.

anonym_076c2f
Dnes o 19:39

sice niesom v tvojom veku a uz mam dieta ale mas aj nizkohormonalnu .. ja mam take a som maximalne spokojna.. sice prvych 6 mesiacov som krvacala a spinila ale potom sa ustalilo a ani neviem ze ju mam a uz naozaj minimalne spinim ... kazdopadne naozaj je lepsie sa poradit priamo s dr.. zmeria ta odvazi a podla toho navrhne ..

autor
Dnes o 19:43
@anonym_076c2f

sice niesom v tvojom veku a uz mam dieta ale mas aj nizkohormonalnu .. ja mam take a som maximalne spokojna.. sice prvych 6 mesiacov som krvacala a spinila ale potom sa ustalilo a ani neviem ze ju mam a uz naozaj minimalne spinim ... kazdopadne naozaj je lepsie sa poradit priamo s dr.. zmeria ta odvazi a podla toho navrhne ..

@anonym_076c2f krvácala akože stále? Keď som skúšala HAK, tak som krvácala/špinila prvý mesiac. Neviem či by som niečo také zvládla pol roka, príde mi to nechutné 😃

anonym_076c2f
Dnes o 20:01

nie stale ale napriklad obtyzden potom klud a zas 2 tyzdne spinenie etc.. trvalo nez sa mi to ustalilo ... Hak v tabletkach je ina ako teliesko .. ale nieje to tak strasne .. len ja blba som si to dala pred letom ...

anonym_5ba43b
Dnes o 20:04

Ja som si davala teliesko tiez v 24 rokoch, nerodila som. Dala som si levosert, hormonalne, na 6 rokov. Najlepsia volba. Menstruaciu som mala len take spinenie 3-4 dni, bez bolesti, stacili mi intimky.

beatacellarova
Dnes o 20:53

@anonym_autor klude nápis správu