icon

Som tehotná?

viki22465
13. sep 2019

Ahojte babi, potrebovala by som poradiť s frajerom sme mali pomer a použila som lokálnu antikoncepciu všetko prebehlo ako ma frajer sa sice do mna neurobil ale povedal ze mal predejakulat a tak par kvapiek sa dostalo aj do mňa. Avšak po styku som sa utrela vlhcenými servitkami ako vonkajsia hygiena je to zle ? Pokial daný prípravok neobsahuje ziadne zlozky mydla jedine glycerin? Prosim pomožte mi. Ďakujem

Som tehotná?
kristi30
13. sep 2019

@viki22465 velmi mala pravdepodobnost tehotentva, hlavne ak niesu plodne dni 2dni pred ovulaciou, pocas ovulacie... Zena je plodna 24hodin, treba mysliet nato, ze spermie su schopne zivota niekde trvdia az 72hodin ale cca 48, takze sa treba chranit pred ovul. A pocas.

klarissa25
13. sep 2019

Zase ide vikend však 🤣😂

viki22465
autor
13. sep 2019

tak mala som 6 deň menzesu.... ale potrebovala som radu

flientica
13. sep 2019

Asi som sa stratila. Pytas ci mozes byt tehotna alebo ci je pouzitie vlhcenych servitok na vonkajsiu hygienu zle?

martinenka886
13. sep 2019

@viki22465 nie, v tomto pripade by si nemala byt tehotna. Ked sa do teba nespravil a este nemas ani plodne dni, tak nemas byt z coho tehotna.

tosomja
13. sep 2019

Co majú vlhčené utierky s predejakulatom v tebe? Samozrejme, že po styku je vhodná hygiena, tak ako aj predtým. Hygiena s otehotnenia nemá nič. Ide o to, či máš ovulaciu, ci nie. Je tu mala pravdepodobnosť, hoci nič nie je nemožné.

viki22465
autor
13. sep 2019

vlhčené utierky ide len o to že som použíla lokálnu antikoncepciu PHARMATEX a ta nesmie byť v styku s mydlo. A predejakulát obsahuje malemnožstvo spermii tak ma zaujíma či je šanca otehotnieť ak tie obrúsky neobsahovali žiadne zložky mydla teda okrem glycerinu.

viki22465
autor
13. sep 2019

a styk som mala 6.deň menzesu tak ma zaujíma či je čoho sa obávať viete som mladá niesom pripravená na deti ešte

h_petra
13. sep 2019

@viki22465 neboj sa, vsetko je ok, urcite to nevadi a urcite nie si tehotna.
Ale hentaky lidlacky smejd by som na intimnu hygienu teda nepouzivala. Aby si si nenarusila pH posvy a nezarobila na zbytocnu infekciu.
Nabuduce radsej sprcha a tepla voda. To postaci.
Na Pharmatexe som si aj ja ficala, ked som mala prveho frajera 🙂.

h_petra
13. sep 2019

@klarissa25 sulozi sa len cez vikend? Normalne sa baba opytala, len to tu vacsina nepochopila.

veronikaszabova
13. sep 2019

@viki22465 ak si bola 6DC cyklu, pravdepodobnost je mala. Ak sa bojis, pouzivaj aj inu ochranu.

tanikka
13. sep 2019

keď nie si pripravená na tehotenstvo, tak prečo nepoužívate aj kondóm alebo si nedáš normálne tabletkovú antikoncepciu?

viki22465
autor
13. sep 2019

Som alergicka na latex tak mame problem s kondomom.

veronikaszabova
13. sep 2019

@viki22465 ja tiez. Preto uzivam antikoncepciu.

viki22465
autor
13. sep 2019

Aj my ale hormonálnu ešte neplánujem zatial máme len lokálnu a tu používame vždy...nedaju sa zohnať kondomy ktoré neobsahuju latex ?

monismie
13. sep 2019

podla mna by to malo byt okay, myslim, ze tie obrusky tomu neublizili, istejsie by ale isto bolo keby si presla na tu antikoncepciu

veronikaszabova
13. sep 2019

@viki22465 ja by som sa na ten krem moc nespoliehala.

viki22465
autor
13. sep 2019

Ani ja sa nespolieham doteraz z partnerom sme ho používali ale bez vyvrcholenia neurobil sa do mna len teraz sa to stalo nehodou že sa mu uvolnil predejakulát.

veronikaszabova
13. sep 2019

@viki22465 ono, tie "kvapocky lasky" sa mu mozu uvolnit aj vtedy, ked si to neuvedomuje

viki22465
autor
13. sep 2019

práve preto používame PHARMATEX aby sme im zabránili donedávna sme používali aj kondóm ale teraz nedávno som zistila, že som alergická na latex tak musíme používať len jednu ochranu.

viki22465
autor
13. sep 2019

@flientica nie išlo o to že počas tej nehody, že ušli kvapôčky lásky a PHARMATEX sa nemá kombinovať s mydlom lebo jeho účinky sa strácajú a ja som použila vlhčené obrúsky na vonkajšiu hygienu intimných partii (tam dole) ale na obrúskach nepíše že sa nachádza mydlo či je čoho sa obávať