Stačí ako ochrana kondóm a prerušovaná súlož?

sjuzii32
11. máj 2021

Ahojte, s priateľom sme spolu 3 roky a v najbližších dňoch sa chystáme na náš prvý sex. Antikoncepciu neberiem a akurat to vychádza na moje plodné obdobie. Stačí nám ako ochrana kondóm + prerušovaná súlož? Máme po 20 rokov a bábo by sme ešte mali veľmi neradi.

vler
12. máj 2021

Nie, nestaci. Spoliehat sa na partnera, ze sa bude vediet ovladnut pocas prveho sexu (alebo prveho po 3 rokoch), je prinajmensom riziko pocas plodnych dni; aj s kondomom.
A ked ste vedeli na prvy sex cakat 3 roky, tak snad mozete pockat este par dni aby si aspon nemala plodne dni...

pribinak
12. máj 2021

Kondom je úplne ok

klip0
12. máj 2021

@vler ale ved bude mat kondom, uz to stačí, netreba zit v strese zbytočne. Ak to aj muz nebude vediet odhadnut a "trocha mu ujde", tak nato tam bude ten kondom. Myslim, ze ak sa bude autorka stresovat, tak to bude zbytocne.

sorciera24
12. máj 2021

@vler toto co za blud?....vsak ten kondom sam o sebe je dostatocna ochrana!!! co jej to pises, ak este k tomu prerusi, neexist, aby sa neico stalo.....dlhe roky fungujeme len na kondomoch (bez prerusenia)....ved na to ten kondom je!

janeninka
12. máj 2021

@sjuzii32 ak mas sex je tam vzdy aspon malinka sanca... To proste musis akceptovat. Ale myslim ze vo vasom pripade je to riziko ok.

martinka13
12. máj 2021

My takto fungujeme 25 rokov. Nikdy som antikoncepciu nebrala. Pokiaľ bude kondóm používaný správne, nemáš sa čoho báť. Aj keď je pravda, že je jediná 100% istota je nesexovat🙂)

selest
12. máj 2021

Ako matka dvoch deti by som poradila preckat plodne dni😅

meluela
12. máj 2021

@sjuzii32 nejake percento rizika je tam vzdy, ale tak vies si dat trebars tabletku po ak by sa vam roztrhol. nie je to nahodny partner, ste spolu uz dlho, takze to riziko je akceptovatelne. mozes si este pripadne kupit pharmatex cipky, v kombinacii s kondomom bude potom sanca otehotniet uz fakt minimalna, aj cez plodne dni

kkovacovak
12. máj 2021

@sjuzii32 ak bude mať kondóm plus to bude prerušovaná súlož tak je riziko minimálne. Nikdy som nebrala antikoncepciu lebo je to poriadny bordel a fungovala som takto dlhé roky. Takže do toho 😉 blbé komentáre ani nečítajte 😉

anonym00000
27. dec 2021

@kkovacovak ahoj fungovala si takto aj cez plodne dni? Tiež začínam so sexuálnym životom a používame kondom+ prerušenie a keďže styk vyšiel počas plodnych dni tak si som neista či to je dostatočná ochrana

sedmokraska05
Odpoveď bola odstránená
Zobraz