icon

Sterilizácia - miesto výkonu a cena

pictbridge
22. feb 2022

Dievčatá rozhodla som sa pre sterilizaciu a chcela by som sa s vami poradiť. Kde ste ju absolvovali , rada by som išla niekam kde mi urobia komplet vyšetrenia aj zákrok pod jednou strechou v rámci jednodňovej chirurgie. Túto možnosť som našla na súkromnej klinike v Levicich za cenu 560 eur.
Viete aj o niečom inom v rámci východného Slovenska alebo akú máte skúsenosť v rámci štátnych nemocníc.
Ďakujem pekne

paladia
22. feb 2022

Ideš mimo pôrod sekciou? Len sa pýtam, lebo veľa žien nevie, že pri cisaraku to ma bezplatné.

dievcacitajucelist
22. feb 2022

@pictbridge menej invazivny zákrok je vazektomia...netrvá dlho, kratší čas hojenia...

amonet
22. feb 2022

@dievcacitajucelist ale nie je 100%

dievcacitajucelist
22. feb 2022

@amonet Pri vazektómii sa prerušia semenovody, v ejakuláte už nie sú permie. Myslím si, že to je spoľahlivá metóda trvalej antikoncepcie...pričom žena sa vystavuje pri sterilizácii oveľa väčšiemu riziku...

pictbridge
autor
22. feb 2022

@dievcacitajucelist vazektomia nehrozí. Sterilizacia nenesie žiadne riziko 🙂 veľa som o tom čítala aj sa radila

pictbridge
autor
22. feb 2022

@paladia ano mimo pôrod teda na vlastnú žiadosť.

evica17
22. feb 2022

@pictbridge a su nejake podmienky aby to urobili , naprv vekove alebo picet deti ? Uvaxujem nad tym a

pictbridge
autor
22. feb 2022
paladia
22. feb 2022

@pictbridge nemocnice si nepozerala štátne? Ci tam len v rámci pôrodu robia?

pictbridge
autor
22. feb 2022

@paladia nie robia aj žiadosť čaká sa 30 dní na schválenie ale je to len formalita. No chcela som niečo kde mi urobia všetky vyšetrenia nech nemusím 2 dní lietať na predoperačne a hlavne nech môžem ísť hneď domov.

paladia
22. feb 2022

@pictbridge ako toto viem, že 30 dní, tiež som to musela stihnúť. Ale mne robili pri pôrode.

blondie257
18. jún 2022

@pictbridge jednodnova chirurgia Gynstar v Presove

lucia232lucia
26. aug 2022

@paladia ahoj môžem vedieť koľko si platila?

paladia
26. aug 2022

@lucia232lucia nič. Mala som to v rámci sekcie a myslím,že v tom čase (2019) to na vlastnú žiadosť mimo sekcie stalo 400e.

dendulik82
9. okt 2022

@pictbridge ahoj, podstupila si ju nakoniec. Ked ano, kde a za kolko? Tiez by som chcela a zhanam info

lucia232lucia
29. nov 2022

@dendulik82 nie bohužiaľ mi ju nemohli spraviť mala som komplikovaný cisársky rez 🥺

tl999
29. okt 2025
@paladia

@pictbridge ako toto viem, že 30 dní, tiež som to musela stihnúť. Ale mne robili pri pôrode.

@paladia pri druhej sekcii? Kolko si mala rokov?