icon

Sterilizácia po cisárskom reze

7. nov 2025

Zvažujete sterilizáciu po druhom alebo treťom cisárskom reze?Podstupili by ste ju?

krasneleto
7. nov 2025

@anonym_autor v pripade, ze by som nechcela dalsie dieta urcite ano

simonkazga
7. nov 2025

Po treťom dieťati som ju podstúpila

spongebob1
7. nov 2025

@anonym_autor Nikdy ani vo sne.

betulinka1
7. nov 2025

@anonym_autor ked uz nechcem deti, urcite ano. Podla mna super praktické a vyhoda, ze to mas v ramci jednej operacie.

anonym_c759e1
8. nov 2025

@anonym_autor Prosím nerob to. Čo ak budeš v budúcnosti chcieť deti a už to nepôjde?

anonym_ea738e
8. nov 2025

@anonym_autor pri druhom cisarskom som bola rozhodnuta vedela som ze uz viac deti nechcem papiere som mala podpisane stacilo to ist vyplatit ale bola korona zrazu vsetko inak fungovalo zastavilo sa ja som uz moc nevladala partner ma potom mierne ovplyvnil a doteraz to lutujem ze som si to nedala

autor
11. nov 2025
@anonym_ea738e

@anonym_autor pri druhom cisarskom som bola rozhodnuta vedela som ze uz viac deti nechcem papiere som mala podpisane stacilo to ist vyplatit ale bola korona zrazu vsetko inak fungovalo zastavilo sa ja som uz moc nevladala partner ma potom mierne ovplyvnil a doteraz to lutujem ze som si to nedala

@anonym_ea738e nechces to spravit dodatocne?

anonym_ea738e
12. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor chcela som ale prisli ine veci do toho clenok a zrazu clovek riesi nieco uplne ine, mna to mrzelo skrz to ze som to mohla mat urobene ked ma uz aj tak rezali takze ak to niekto chce nech to vyuzije pri tom cisaraku lebo je to 2v1 potom clovek lutuje...

krasneleto
12. nov 2025
@anonym_c759e1

@anonym_autor Prosím nerob to. Čo ak budeš v budúcnosti chcieť deti a už to nepôjde?

@anonym_c759e1 tak hadam si vie jedna dospela zena zodpovedat na tuto otazku predtym, ako sa rozhodne nie? a co ty ju prosis aby nieco nerobila... ved je to jej vec...

krasneleto
12. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_autor dodatocne moze kludne... ak vsak nezvolia laparoskopicky, tak dakujem pekne treti krat sa nechat rezat

anonym_34399c
12. nov 2025

@anonym_autor mne lekár odporúčal v rámci druhej sekcie, veľmi sa mi to nepozdávalo, ale...jazva je už po prvom cisarskom v zlom stave, mám 37 rokov, tak asi to podstúpim...nechcem riskovať život, ak by som ešte otehotnela..ono to je potrebné indivídualne zhodnotiť, a brať do úvahy viaceré aspekty..názor lekára, ktorý pozná zdravotný stav, presvedčenie ženy, každá to má inak..

majka2
12. nov 2025

Som a vôbec neľutujem

autor
12. nov 2025
@majka2

Som a vôbec neľutujem

@majka2 kolko si mala rokov?

autor
12. nov 2025
@anonym_34399c

@anonym_autor mne lekár odporúčal v rámci druhej sekcie, veľmi sa mi to nepozdávalo, ale...jazva je už po prvom cisarskom v zlom stave, mám 37 rokov, tak asi to podstúpim...nechcem riskovať život, ak by som ešte otehotnela..ono to je potrebné indivídualne zhodnotiť, a brať do úvahy viaceré aspekty..názor lekára, ktorý pozná zdravotný stav, presvedčenie ženy, každá to má inak..

@anonym_34399c preco si ta to nepozdavalo? Ake vyhrady si mala voci tomu? Ja nemam nato zdravotne dovody, ale laka ma myslienka ze uz nemusim riesit antikoncepciu. Budem mat 34 rokov, dalsie deti uz nechcem.

majka2
12. nov 2025
@anonym_autor

@majka2 kolko si mala rokov?

@anonym_autor
@anonym_autor 37

luciat38
Autor odpoveď zmazal
anonym_34399c
12. nov 2025
@anonym_autor

@anonym_34399c preco si ta to nepozdavalo? Ake vyhrady si mala voci tomu? Ja nemam nato zdravotne dovody, ale laka ma myslienka ze uz nemusim riesit antikoncepciu. Budem mat 34 rokov, dalsie deti uz nechcem.

@anonym_autor nepozdávalo lebo kekar sa ma spýtal, či by som súhlasila so sterilizáciou v rámci sekcie a ja som nechápala ze prečo a prišlo mi to také, že vlastne týmto už prirodzene mať deti nebudem, hoci už viac neplánujeme teda...potom mi vysvetlil, že moja jazva a maternica sú už na tom dosť zle a mohla by som riskovať život, ak by som otehotnela ešte. Ak by som nemala zdravotné indikácie tak by som úprimne nešla..