icon

Sterilizácia verzus vnútromaternicové teliesko

mamickalisticka
13. jan 2021

Ahojte, je tu milión diskusii na túto temu ale vždy staršie ako rok 2018 a chcem najmä aktuálne info. Čoskoro budem mať 3 deti a keďže dvojky pôjdu von cisárskym, sterilizaciu by som mala lacnejšiu (na vlastnú žiadosť), deti už nechcem a vždy to ide ešte umelým opl. (ak by niečo). Avšak doktor mi navrhol aj teliesko, na ktoré som teda v pomere 50:50 počula aj tie zlé veci, ako nesadli, nastúpili migrény, bolestivá menštruácia atď. A od vás milé maminky by som chcela vedieť, koľko ste platili za sterilizaciu (a kde, ak to bolo na vlastnú žiadosť zároveň s cisárskym) prosím nepíšte mi tie ktoré to mali zo zdravotných dôvodov alebo kvôli veku. A taktiež chcem vedieť aktuálne infošky o telieskach, ako ste ich priali, čo sa zmenilo a či nahodou sa nestalo že ste otehotnel aj s tym. (pozn. : mám 23r.)

Strana
z2
tl999
28. okt 2025
@miss_pavlova

@pribinak v 23 bude mať 3 deti, je to rozumné. Ja banujem, že som pri druhom cisaraku nešla, mala som vypisanu žiadosť, aj sa ma to 2x pytali, vedela som, aj viem, že uz viac deti nechcem. Je to lepsie riešenie, ako pol zivota jest antikoncepciu alebo minat na kondómy alebo sa permanentne strachovať, ci neostane tehotna.

@miss_pavlova preco si potom nedala to robit?

Strana
z2