icon

Sú to nežiaduce účinky z HAK alebo vyčerpanie z krvácania?

nicole1306
22. júl 2023

Ahojte ako rozpozná nežiaduci účinok ze je z HAK? Brala som po 600 nedeli hneď Zlyndu ale stále som krvacala... Dr mi ju zmenila za Karhlu.. Dnes 5ta tableta, stále Krvacam ale nejde o to.. Cítim búšenie srdca akoby v krku až... ale tlak mam ôk aj tep podľa tlakomeru. A neviem ci som len vyčerpaná z 10 týždňové ho neustáleho krvácania alebo to búšenie je nežiaduci účinok nových tbl.. Není to Tam Spomenuté no je to veľmi nepríjemné.. Vysadiť HAK? A ak to neprejde tak je to z vyčerpania? Pripadne ako zistit co sa deje? Nemyslím si ze keď behnem k Dr mi na Počkanie zistia.. Tiež len budú typovat...

patus_2
22. júl 2023

@nicole1306 pozri si nežiaduce účinky ak tých prvých tabletiek. A krvácala stále od pôrodu bez prestávky? Aké vyšetrenia urobila doktorka? Skús zabehnúť na dr, poprípade ak máš možnosť tak konzultuj aj s iným lekárom, pretože 10 týždňov krvácania je priveľa.

ada_alica
22. júl 2023

@nicole1306 ahoj krvácala ako veľa?To je dôležité...Ja som brala tiež Zlyndu krvácala som s prestávkami asi 2 mesiace, potom len raz za čas, to je nevýhoda tejto antiky, nikdy nevieš kedy to bude, nie som lekár ale kľudne môžeš mať popôrodnú depresiu, vyčerpanosť zo starostlivosti o dieťa ale asi aj nežiaduce účinky HAK...

nicole1306
autor
22. júl 2023

@patus_2 prečo s prvých?