icon

Tabletka Apreg po styku v plodnom období. Má ešte účinok?

pytame_sa_za_teba
Dnes o 07:07

Ahojte,

chcem sa poradiť ohľadom tabletky po. Užívam ju prvýkrát a mám obavy, či ešte môže zabrať.

Mala som nechránený styk v plodných dňoch (cca 12. deň cyklu) a partner ejakuloval do mňa. Tabletku Apreg som užila približne 8 hodín po styku.

Mám 44 rokov a zaujíma ma, či má tabletka ešte šancu účinkovať aj v takomto prípade, keď išlo o plodné obdobie.

Budem vďačná za každú skúsenosť alebo radu.

anonym_dc3846
Dnes o 07:11

tabletka funguje tak, že oddiali alebo potlaci ovuláciu. Takže ak si neovulovala, môže fungovať velmi dobre, ak si ovulovala, tak účinok je prakticky nulovy

anonym_a6e4d4
Dnes o 07:25

plodný den máš odsledovaný podla čoho, ak len podla toho že apka ti to napísala tak to nemusí byt tak
rozhodne si ale urob radšej test neskôr

anonym_4e4a22
Dnes o 08:02

ak prebehla ovulacia uz nepomoze, ak neprebehla mala by

anonym_0d7aee
Dnes o 08:13

@pytame_sa_za_teba a preco si mala nechraneny styk a este sa do teba spravil? Aký to malo vyznam? Na to, že maš 44 rokov rozumu nikde 🫣 .. ak si len myslis, že si mala plodne obdobie podla aplikacie, tak ani si mať nemusela, ale aj opačne, áno mohla a tabletka nemusela zabrať, samozrjeme, pravdu sa dozvieš až o niekoľko týždnov

martul
Dnes o 08:19
@anonym_0d7aee

@pytame_sa_za_teba a preco si mala nechraneny styk a este sa do teba spravil? Aký to malo vyznam? Na to, že maš 44 rokov rozumu nikde 🫣 .. ak si len myslis, že si mala plodne obdobie podla aplikacie, tak ani si mať nemusela, ale aj opačne, áno mohla a tabletka nemusela zabrať, samozrjeme, pravdu sa dozvieš až o niekoľko týždnov

@anonym_a6e4d4
@anonym_4e4a22
@anonym_0d7aee baby darmo sa pýtate, tento nick je automat podľa mňa, čo si vymýšľa témy

anonym_0d7aee
Dnes o 09:06
@martul

@anonym_a6e4d4
@anonym_4e4a22
@anonym_0d7aee baby darmo sa pýtate, tento nick je automat podľa mňa, čo si vymýšľa témy

@martul žeby ? 😃 človek už ani nevie, čo je pravda