Tabletka Apreg po styku v plodnom období. Má ešte účinok?
Ahojte,
chcem sa poradiť ohľadom tabletky po. Užívam ju prvýkrát a mám obavy, či ešte môže zabrať.
Mala som nechránený styk v plodných dňoch (cca 12. deň cyklu) a partner ejakuloval do mňa. Tabletku Apreg som užila približne 8 hodín po styku.
Mám 44 rokov a zaujíma ma, či má tabletka ešte šancu účinkovať aj v takomto prípade, keď išlo o plodné obdobie.
Budem vďačná za každú skúsenosť alebo radu.
plodný den máš odsledovaný podla čoho, ak len podla toho že apka ti to napísala tak to nemusí byt tak
rozhodne si ale urob radšej test neskôr
ak prebehla ovulacia uz nepomoze, ak neprebehla mala by
@pytame_sa_za_teba a preco si mala nechraneny styk a este sa do teba spravil? Aký to malo vyznam? Na to, že maš 44 rokov rozumu nikde 🫣 .. ak si len myslis, že si mala plodne obdobie podla aplikacie, tak ani si mať nemusela, ale aj opačne, áno mohla a tabletka nemusela zabrať, samozrjeme, pravdu sa dozvieš až o niekoľko týždnov
@pytame_sa_za_teba a preco si mala nechraneny styk a este sa do teba spravil? Aký to malo vyznam? Na to, že maš 44 rokov rozumu nikde 🫣 .. ak si len myslis, že si mala plodne obdobie podla aplikacie, tak ani si mať nemusela, ale aj opačne, áno mohla a tabletka nemusela zabrať, samozrjeme, pravdu sa dozvieš až o niekoľko týždnov
@anonym_a6e4d4
@anonym_4e4a22
@anonym_0d7aee baby darmo sa pýtate, tento nick je automat podľa mňa, čo si vymýšľa témy
@anonym_a6e4d4
@anonym_4e4a22
@anonym_0d7aee baby darmo sa pýtate, tento nick je automat podľa mňa, čo si vymýšľa témy
@martul žeby ? 😃 človek už ani nevie, čo je pravda

tabletka funguje tak, že oddiali alebo potlaci ovuláciu. Takže ak si neovulovala, môže fungovať velmi dobre, ak si ovulovala, tak účinok je prakticky nulovy