Tabletka po
Ahojte v januári som zobrala na naliehanie priatelia tabletku po menzes prišiel na čas akurát s.hola veľmi precitlivena všetko má vytočilo a plakala som o dušu..... .teraz mi znova prišiel menzes a rovnaký priebeh môže to byť stále spôsobené tou tabletku, lebo neviem prestať revat...... A nikdy pred tým som takéto stavu pri menzes nemala...... Ďakujem vám za odpovede
@patushenka tvoje vedlajšie účinky sú ešte nič oproti tomu čo mohlo prísť.. kludne tieto nálady môžu trvať aj pol roka kým tvoje telo vyplaví všetky tie hormóny
@nika_val prosim ta, co pises zase za tragicke scenare.
@patushenka mas velmi pravdpodobne tieto emocne stavy z hormonalnej nerovnovahy ktoru v tele mas, vdaka tabletke. Buduci tyzden budes uplne v pohode. Chod na prechadzku, zavolaj kamoske, oddychni si, a skus pouvazovat nad inou formou antikoncepcie.
@patushenka myslim si, ze to nieje z tabletky, si emocne nestabilna. A ze to nikdy nedas do ust? Tak to ti blahozelam, dufam, ze okrem toho si najdes aj zodpovedneho frajera a pouvazujes nad tym, ako by si super zila keby sa ti narodilo nechcene dieta. To by si videla taky rev a emocnu nestabilitu, ze to, co prezivas teraz by bola prechadzka ruzovou zahradou. Prestan sa hrat na matku svatu. Tabletka pomohla a nic ti nie je.
@kittykat22 prečo by som písala tragický scenár..
Výkyvy nálad je ten najmenší vedlajší učinok tabletky PO.
Mohla mať silné bolesti pri ms, nepravidelnú ms veľmi často, výpadok cyklu alebo rovno aj niekolkých cyklov, tabletka nemusela zabrať, krácavenie mimo ms, atd..
Takže nejaké zmeny nalad spôsobené hormonmi v tabletke je naozaj nič oproti tomu čo mohlo byť..
@kittykat22 ja neviem,ja som ju uzila raz a bola som ok..a to som extremna citlivka uz odmalicka..

Treba si uvedomiť že “tabletka po” je brutálna dávka umelých hormónov a tie dokazu urobiť pekný bordel v organizme
Preto treba hľadať inú formu antikoncepcie