icon

Tabletka po

10. jan 2022

Ahojte.pred týždňom sme mali z manželom sex a nedal si pozor,plánujeme druhe.teraz v sobotu posledný plodny deň sme si tiež nedali pozor.dnes mi dr volala,ze ak sa snažíme o babo tak aby sme si dávali pozor lebo mam cystu na vaječníku a musíme to doriešiť .tak sme dnes na večer použili kondóm a ten praskol,išla som do lekárne a do hodiny si dala tabletku po.je možnosť ze pomôže ak sme si týždeň pred a aj v sobotu nedali pozor.dakujem

ninka99865
10. jan 2022

Síce niesom gynekológ, ale ja keď som mala cysty (a mám ich dosť často) stále mi gyn prízvukuje otehotnieť otehotnieť otehotnieť.. vraj aj keby som otehotnela s cystou tak sa s tým telo vysporiada samé a tie tehotenské hormóny jej pomôžu sa vstrebať. A tabletka po mi pred rokmi tak rozhadzala cyklus že až..

ninka99865
10. jan 2022

A ako volala? Veď keď to doktor vidí na ultrazvuku tak to povie na vyšetrení snáď. Ci odkiaľ vycucla túto informáciu?

autor
10. jan 2022

@ninka99865 tabletka sa vola navela,dala mi ju v lekárni. Robila mi ultrazvuk a videla tam nejaké male cysty ale ze tie niesu nebezpečné,brala mi aj krv a aj iné výsledky mi nevyšli dobre. Ze musím sa dat najprv do poriadku a až potom by sme mali skúšať.

ildiko36
10. jan 2022

Napis mi ip

nevenka
10. jan 2022

Aai zavisi od toho, aka je to cysta. Ta funkcna, co praskne sama, je uplne v pohode. Moj doktor si ju ani nevsimol, ked som bola tehotna, az v nemocnici mi doktor hovori, ci o tej velkej cyste viem, mala 7 cm. Po porode dokonca narastla este na 8 cm a praskla s prvou ovulaciou po porode. Takato cysta nie je prekazkou, ja by som kvoli takejto urcite nebrala tabletku po...🤔

autor
10. jan 2022

@nevenka práveže mam aj iné ženské problémy,na ktoré musím brat antibiotika,že keď budem o mesiac,dva ok tak môžme skúšať.buduci týždeň idem kníh a dám sa dokopy

nevenka
11. jan 2022

No tak to si nenapisala, tak ste si mali dat pozor a nie potom brat tabletky po ako lentilky 🙄. Ale to je vec Vas dvoch, ako to mate. Btw, ja som uz bola tehotna a brala som antibiotika, lebo som nevedela, ze tehotna som a vsetko oka. Lebo mi dr. dala take, co sa aj v tehu mozu, keby daco. Ak beries take, co sa nemozu v tehu, tak ste sa spravali vrcholne nezodpovedne. No ako vravim, vasa vec.

nevenka
11. jan 2022

Ja tiez beriem lieky, pri ktorych nesmiem otehotniet, tak si davame pozor.

autor
11. jan 2022

@nevenka keby som vedela ze budem musieť brat silne antibiotika tak určite by sme si pozor dávali ako do teraz.volala mi včera

veroniak12
11. jan 2022

Tak tazko povedat, ako stat sa mohlo, to zistis jedine z testu alebo potom ked pojdes na nejake vysetrenie k doktorke. Ale vies co mam vela kamosiek ktore mali cysty a neviem co vsetko a nastastie sa im podarilo porodit zdrave deticky.

snehulienka639
11. jan 2022

Zalezi asi aj od toho, ze kde presne sa cysta nachadza, aka je velka a podobne. Nemyslim, ale ze by to bola prekazka v tom mat babatko. Ale tak to najlepsie posudi lekar.