Tabletka po a krvácanie: Je to normálne?
dobrý deň chcela by som sa opýtať tento rok 2025 som užila asi 3-4 tabletky PO bolo to núdzové posledný krát som ju teraz užila pár dni dozadu a pred tým som mala menštruačné dni 27.11 mi skončila menstruacia a 2 dni potom som si dala tabletku a je 8.12 a ide zo mňa krv a neviem či mi to rozhádzalo cyklus tak by som bola rada keby mi viete niekto povedať že či je to menstruacia alebo niečo zle
Môže to rozhadzat cyklus aj na niekoľko mesiacov.
Každopádne to nie sú cukríky že sa to môže takto jesť.. nepoviem 1x sa stane za život že musíš použiť.. ale 4 tabletky za rok je extrem.. to sa neviete inak chrániť?
@alex4777 Tiez mi ta frekvencia pride moc, treba prehodnotit sposob ochrany. Moze ti to rozhadzat cyklus urcite.
Tabletka po sa užíva, keď sa stane nejaká vážna vec - ja som ju za svoj život užila raz a rozhádzalo mi to cyklus na pol roka. Tak ak to užívaš každý kvartál, tak sa nečuduj.
Ten niekto, kto ti to vie pozriet na ultrazvuku sa vola gynekolog. Co si myslim o 4 nudzovych pripadoch do roka ani nehovorim, co to mas za partnera? To sa neviete rozumne na ochrane dohodnut? Toto tvojmu organizmu velmi skodi.
ty si riadna....ani nevies co to robi s tvojim telom, preco rovno neberies HAK? si mala sex tento rok 3-4x?
Ten niekto, kto ti to vie pozriet na ultrazvuku sa vola gynekolog. Co si myslim o 4 nudzovych pripadoch do roka ani nehovorim, co to mas za partnera? To sa neviete rozumne na ochrane dohodnut? Toto tvojmu organizmu velmi skodi.
@anjelicek26 Gynekologička povedala že som v poriadku 🙂 bola som u nej 3 týždne dozadu
ty si riadna....ani nevies co to robi s tvojim telom, preco rovno neberies HAK? si mala sex tento rok 3-4x?
@anonym_b38a1a Hold nemala som na výber antikoncepciu používať nebudem keďže kamarátkam to robilo akné ktoré v živote nemali a proste stalo sa to 4 krát keď sme boli opitý 🥸 ja som sa opýtala netreba hneď ty si riadna… sak ja viem čo som urobila sebe ja som sa len normálne spýtala 🙂
@anonym_b38a1a Hold nemala som na výber antikoncepciu používať nebudem keďže kamarátkam to robilo akné ktoré v živote nemali a proste stalo sa to 4 krát keď sme boli opitý 🥸 ja som sa opýtala netreba hneď ty si riadna… sak ja viem čo som urobila sebe ja som sa len normálne spýtala 🙂
@alex4777 tabletka po vyvolá krvácanie, pred použitím odporúčam si aspoň letáčik prečítať.
@alex4777 prečítaj si príbalový leták. Mimochodom, existuje toľko možností ochrany, že by si sa mala zamyslieť nad tým, ktorú ty, či chlap, s ktorým máš sex a ideálne obaja použijete.
@a0 Ah jaj ja som sa spýtala nepotrebujem rady prečítaj si príbalový leták ja som si o tom čítala ja viem čo som urobila ja som sa len opýtala že či mi to rozhádzal cyklus alebo znamená to niečo horšie
@a0 Ah jaj ja som sa spýtala nepotrebujem rady prečítaj si príbalový leták ja som si o tom čítala ja viem čo som urobila ja som sa len opýtala že či mi to rozhádzal cyklus alebo znamená to niečo horšie
@alex4777 keby si ho čítala, nemusela by si sa pýtať 🙃. Je to tam napísané, celkom jasne.
Panebože udri. To ti ten sex v opitosti stojí za to?
Akne sa bojis, dietata ci potratu nie... nie vzdy tabletka po zaberie, len tak btw....tych deti tu beha dost...
@alex4777 tak sa mozes aj modlit aby si tehotna nebola. nie vzdy totizto tabletka zabera. mrzi ma ze si takto nicite tela. ale asi si mlada , a neskusena.
Panebože udri. To ti ten sex v opitosti stojí za to?
@januska12323 lebo ked ste boli mladí vy nerobili ste hlúposti že ?
Akne sa bojis, dietata ci potratu nie... nie vzdy tabletka po zaberie, len tak btw....tych deti tu beha dost...
@anonym_4bc07e Na potrat by som nikdy nešla preboha ako niečo také dokážete vôbec napísať
@alex4777 nie. Som rozumná.
@alex4777 jasné kopec hlúpostí som narobila ale nikdy som sa neopila až tak aby som 4 krát za rok sexovala bez ochrany, použila tabletku po a ešte sa čudovala čo sa deje. Keď nevieš piť alebo sa ovládať daj si predpísať antikoncepciu. Je to menšie zlo ako stále tabletky riešiť poprípade potrat. O tom, že nemusia zabrať ani nemusím písať.
Mne sa najviac páči, keď niekto povie, že tabletky nechce, lebo je to bordel a potom si švihne tabletku po.
Mne sa najviac páči, keď niekto povie, že tabletky nechce, lebo je to bordel a potom si švihne tabletku po.
@ibrunova Pozri mne sama gynekologička to nechcela dať pretože som zdravá mám pravidelný cyklus a všetko funguje a povedala že načo by to mala pchať niekomu kto je v poriadku a ma všetko ako ma byt ja nemôžem za to že vaše gynekologicky vám to drbu hlavne preto aby ste míňali na to peniaze 🤦🏻♀️😂

@alex4777 3-4 tabletky po za rok je brutalna naloz hormonov pre telo. Mas ho teda poriadne rozhadzany cyklus.Chudatko tvoje telo.