icon

Tabletka po a krvácanie: Je to normálne?

alex4777
8. dec 2025

dobrý deň chcela by som sa opýtať tento rok 2025 som užila asi 3-4 tabletky PO bolo to núdzové posledný krát som ju teraz užila pár dni dozadu a pred tým som mala menštruačné dni 27.11 mi skončila menstruacia a 2 dni potom som si dala tabletku a je 8.12 a ide zo mňa krv a neviem či mi to rozhádzalo cyklus tak by som bola rada keby mi viete niekto povedať že či je to menstruacia alebo niečo zle

Strana
z2
a0
8. dec 2025
@alex4777

@ibrunova Pozri mne sama gynekologička to nechcela dať pretože som zdravá mám pravidelný cyklus a všetko funguje a povedala že načo by to mala pchať niekomu kto je v poriadku a ma všetko ako ma byt ja nemôžem za to že vaše gynekologicky vám to drbu hlavne preto aby ste míňali na to peniaze 🤦🏻‍♀️😂

@alex4777 exsistuje aj nehormonalna antikoncepcia, rovnako kondom - dokonca aj ženský 🙂

brrunetkaa
8. dec 2025

Nechceš brať antikoncepciu a tieto tabletky po sú podľa teba čo? Tiež poriadna nálož hormónov... Nabudúce mu natiahni na pandrlaka kondom, ušetrite aj peniaze aj rozhádzaný cyklus a aj možné choroby z týchto opileckých srandičiek

ibrunova
8. dec 2025
@alex4777

@ibrunova Pozri mne sama gynekologička to nechcela dať pretože som zdravá mám pravidelný cyklus a všetko funguje a povedala že načo by to mala pchať niekomu kto je v poriadku a ma všetko ako ma byt ja nemôžem za to že vaše gynekologicky vám to drbu hlavne preto aby ste míňali na to peniaze 🤦🏻‍♀️😂

@alex4777 mne nikto nič nedrbe, mám svoju hlavu

Strana
z2