icon

Tabletka po nechránenom pohlavnom styku

luciaa77
15. jan 2022

Prosím vás viete mi poradiť.Som zúfalá s priateľom sme mali pohlavny styk no dával si pozor,no niesom si ista či to stihol včas.Za 2dni mi ma prísť MS nato prvá tabletka antikoncepcie.Pocula som o nijakej tabletke ze ked proste ujde tak sa da kupit v lekárni no neviem o tom nič viac za každú odpoveď vám budem vďačná.

Strana
z2
luciaa77
autor
15. jan 2022

@betka233 Mam strach stej tabletky ze ako mi to všetko môže rozvádzať,no risknut to a neriesit to vôbec neviem ci je správne,náhodou ak by sa stalo ze tehotná ostanem fuuu..6r dcérku uz mam a momentálne druhe babo možné nieje

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
luciaa77
autor
16. jan 2022

@elizabet173 Ano idem práve do lekárne.Aha takže dám si tabletku po a plus čipky alebo krem?o tom som vôbec nepočula no ak si mam byt 100%ista tak radšej kúpim.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
luciaa77
autor
16. jan 2022

@elizabet173 Aha rozumiem,ano viac žien mi písalo ze to je veľmi malá pravdepodobnosť ze by som mohla byt tehotná ale stále je to co ak,o tých čipkach som nepočula,dám si tabletku po a navštívim dr zajtra poviem jej o co sa jedna a poradí co ako ďalej.No ešte sa chcem opýtať ak mi dnes už menzes prídu tabletku po mozem uzit aj počas menzesu?na internete nic otom nepíšu

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
luciaa77
autor
16. jan 2022

@elizabet173 ano ďakujem

luciaa77
autor
16. jan 2022

@elizabet173 ano určite sa opýtam ďakujem

betka233
16. jan 2022

@luciaa77 ono to neni ze paralen ta tabletka po... naozaj je to strasne svinstvo... su tabletky ktore sa beru aj do 5 dni po styku, neskusis este pockat ci ti predsalen este nepride o dva dni M a zoberes tabletku v pondelok/utorok? Partner trva na tom ze to stihol?

luciaa77
autor
16. jan 2022

@betka233 Menzes mi prišiel dnes ráno,včera okolo 21.00 sme maly pohlavny styk ,povedal mi ze stihol a všetko bolo úplne inde lenže mne sa to nijak nezdalo pretože proste to bola sekunda vytiahol a hneď to šlo proste preč, no sam si on nieje sto percent istý ci predtým trochu neušlo ako ho vytiahol,bola som v lekárni lekarnicka mi povedala ze určite nebudem tehotná pretože den pred MS to je nepravdepodobné no ak si niesom ista mam si dat tabletku po aj ked ms mi prišla dnes ze mi to neuškodí a tým pádom ze dnes som mala zobrat aj prvu tabletku antiky povedala,ze mam začať brat na 5den ms,úpravy sa mi cyklus ktorý mam nepravidelny len si davaj pozor aj mesiac .

nevenka
16. jan 2022

No ako si to viete skomplikovat cele...😑. Ja len taka skusenost, ze ja si sledujem bazalnu teplotu a podla nej viem, kedy mam ovulaciu a po nej uz sexujeme naostro a takymto sposobom som neotehotnela. Len ja teda viem, napriek nepravidelnemu cyklu, kedy mam plodne dni, a to je okolo 20 dna cyklu. Den-dva pred menzesom by som ja osobne nestresovala vobec. Ale kazda je ina, no...

betka233
16. jan 2022

@luciaa77 jemine... neplodne dni, prisla Vam este aj MS rano, vacsina ejakulatu sla mimo (ak nie cely), este aj lekarnicka Vam povie ze je to velmi nepravdepodobne ze by ste z tohto mohli otehotniet... a aj tak si date to svinstvo 🥴

luciaa77
autor
16. jan 2022

@nevenka Ano každá žena je iná

luciaa77
autor
16. jan 2022

Tak teda dnes som si dala tabletku po ( Escapelle) ,v lekárni mi povedala ze ak som mala včera pohlavny styk a teda ak sa stala mala nehoda,nemala by som ostat vtom,keďže to bolo pred ms, no mam vseliake myslienky ze ci uplne zaberie,čítam že xx ženám nezabrala plný internet je toho tak mam obavy.🙏🙏🙏😔😔😔🙏

sunshine_18
16. jan 2022

@luciaa77 ale ved si písala, že si ráno dostala MS tak načo si si dala tu tabletku???

luciaa77
autor
16. jan 2022

@sunshine_18 pretože zato ze mi prišla ms to neznamená predsa ze niesom náhodou tehotná,pohlavny styk bol včera večer, za par hodín by nestihlo oplodnit vajíčko aby mi zastavilo cyklus ktorý mi prišiel rano.V lekárni mi povedali ak som si není ista kludne môžem uzit aj ked som ms dostala rano.

prvosienka88
16. jan 2022

@luciaa77 asi by bolo fajn si najprv niečo naštudovať z biológie...

sunshine_18
16. jan 2022

@luciaa77 a myslíš si, že pri krvacajucej vystelke maternice sa dokáže uchytiť vajíčko? Nie nedá sa to a je to nemožné... Tehotenstva alebo teda ženy ktoré otehotneli počas MS vznikli tak ze to bolo už ku koncu menzesu, ovulácia prišla skôr ako v strede cyklu a spermie prežili to je cele..

luciaa77
autor
16. jan 2022

@prvosienka88 Nechapem co mate stoho ze takto komunikujete, pýtala som sa slušne každej ženy ktorá ma nijaku skúsenosť,bola som v lekárni lekárnička mi to povedala,keby som bola skúsená, alebo vystudovana s takého odboru tak si tu radu nepýtam.

prvosienka88
16. jan 2022

@luciaa77 netreba študovať farmáciu na ti aby si vedela, že na začiatku ms jednoducho neotehotnieš

janti
23. aug 2022

@desore uz stary prispevok ale velmi zla rada..ja som otehotnela den pred mojou pravidelnou menstruaciou..a nie som jedina co ma taku skusenost....najbezpecnejsie obdobie je hned po skonceni menstruacie

Strana
z2