icon

Tabletka po prasknutí kondómu

13. jún 2025

Ahojte, neviem čo robiť mám hrozný mix emócii a myšlienok. Doma to nie je momentálne ružové, skôr je to dosť hrozné čo sa týka vzťahov s rodičmi. Dnes som prišla k priateľovi a no mali sme pohlavný styk s kondómom, kondom sa ale roztrhol, on povedal že to cítil takže “stihol vybrať”. Verim mu, ejakulát bol na mne, no obaja vieme že je tam nejaká šanca na tehotenstvo. V prvej chvíli nám obom hneď napadlo že ideme kúpiť tabletku, no ako sme prišli pred lekáreň akosi sme sa nevedeli donútiť tam ísť. Prebrali sme to, že to vlastne zvládneme, obaja študujeme na vš, ale neboli by sme prví ani poslední. Ja som potom začala rozmýšľať či to práveže takto nemalo byť, budem mať možnosť odsťahovať sa a možno sa to s rodičmi urovná. Ale stále si vravím, že sa mi uuuplne zmení život, skratim mladosť atd, vy ste tu predsa len skúsenejšie, možno ste boli v podobnej situci, ako by ste mi prosím poradili? S maminou to fakt prebrať nemôžem a kamošky ma poslali po tabletku s tým, že keď budem mať decko nebudeme sa stretávať 😄. Ďakujem moc🩷.

Strana
z2
ibrunova
13. jún 2025

Ja by som si kúpila tú tabletku.
Dvaja študenti, hurá dieťa.

viestta
13. jún 2025

Kvoli kamoskam, s ktorymi by sa uz (vraj) nestretavala by som to nerobila. Rob len to co je pre teba (vas) prijatelne, to co si ty, vy dvaja spolu, ochotni prijat aj s nasledkami.

sisska96
13. jún 2025

Už ste na VŠ, takže dospelé ľudia. Nie každá beha hneď po tabletku a na potrat. Ak máš takéto kamošky, tak tie nie sú ozajstné kamošky. Inak ak máš zle vzťahy s rodičmi tak sa odsťahuj s priateľom

elenka74
13. jún 2025

Radšej by som volila tabletu

zuzanita1609
13. jún 2025

...zamyslenie 🤔ako sa reklamuje kondóm, ktorý praskne? 🤭 A rozmýšľala by som nad inou antikou.

sisska96
13. jún 2025
@zuzanita1609

...zamyslenie 🤔ako sa reklamuje kondóm, ktorý praskne? 🤭 A rozmýšľala by som nad inou antikou.

@zuzanita1609 Inak neviem ako sa môže prasknúť. Ešte som sa s tým nikdy nestretla 😂 Ale nikdy sme nepoužívali najlacnejšie šmejdy

zuzanita1609
13. jún 2025
@sisska96

@zuzanita1609 Inak neviem ako sa môže prasknúť. Ešte som sa s tým nikdy nestretla 😂 Ale nikdy sme nepoužívali najlacnejšie šmejdy

@sisska96 veď práve,ak nebol ešte z roku 1990 😁

autor
13. jún 2025

Mame pred sebou 2 roky školy ešte, ja by som ho aj chcela svojim spôsobom viem že dieťatko je dar, no neviem či racionálne rozhodnutie nie je tabletka. A teda kondom nebol najlacnejší šmejd, bol to normálne durex, nie ani mne sa nič také predtým nestalo.

kristinka92
13. jún 2025

KAM by si sa odsťahovala? Nebodaj ešte s malým dietatom? Obaja študujete, príjem nula, bývanie ešte vacsia nula. Mlade rodiny kde už je normálny príjem majú problém vyžiť, nie to ešte jeden vysokoškolský brigádnik zarábajúci na teba a malé dieta. Na tvojom mieste by som išla radšej po tu tabletku, keď si dieta momentalne nemôžete dovoliť (pretože z lásky sa nenajete)
Neviem aky je problém kúpiť tabletku po, ale ak jej cena 30€ či koľko, tak to sú tak dva balíky plienok, rozmyslaj

lenka7477
13. jún 2025

kúp tabletku a iné nerieš

vanilkovazmrzka
13. jún 2025

Este ta ani neoplodnil a uz planujes ako sa vdaka tomu odstahujes 😄

sisska96
13. jún 2025

Tak asi bolo zle skladované, alebo po záruke, no neviem. Inak 2 roky už neni veľa. Aj ja som mala spolužiačku s deťmi. Dokonca jedna baba mala už 3 a trvala jej škola asi 9 rokov ale ukončila :D

sisska96
13. jún 2025

Inak si mala plodné dní? Lebo ak nie tak zbytočný stres

sisska96
13. jún 2025

Ak máš Bc. Môžeš dať aj pauzu od školy a pokračovať o rok/2

brrunetkaa
13. jún 2025

Ak obaja študujete na VŠ tak by ste si mohli vedieť rýchlo spočítať či na dieťa máte aj financie nie len predstavy. Máte na to sa odsťahovať? Vezmeme klasicky nájom cca 600€ (jednoizbak v Ba) + provízia realitke dalších 600 + jeden nájom dopredu ak nie dva čiže + 600/1200€ len na úvod. Snáď zariadenie nebude potrebné čiže už ,,len zariadenie a potreby pre dieťa”. A nájom s malým dieťaťom? Veľa šťastia. Budete zatabat popri VŠ dostatočne na nájom a všetky náklady na život? A si si istá že priateľ ta nepošle do teplých krajín keď si zrazu uvedomí že sa na rolu otecka ešte necíti? No neviem ne z toho vychádza, dať 30€ za tabletku, ktorá zabráni možnému oplodneniu ale tak to som ja. 😀

julialeffer
13. jún 2025

Ak vytiahol dostatocnu dobu predtym, tak neber nic. Nudzova antika znamena, ze je to riadna davka hormonov, ktore ti na pol roka rozbiju pravidelny cyklus. To sa berie len ked do teba napumpuje naplno, vtedy nemas na vyber.

autor
13. jún 2025

Bol to 3 deň po ovulácií.

vanilkovazmrzka
13. jún 2025

Jej mas dva roky do ukoncenia vysokej skoly a nevies, ze po ovulacii je nemozne otehotniet? Boze

sisska96
13. jún 2025

Tak už nebude problém

autor
13. jún 2025

Myslím že je bežná vec posunutie ovulácie 😄

sisska96
13. jún 2025
@vanilkovazmrzka

Jej mas dva roky do ukoncenia vysokej skoly a nevies, ze po ovulacii je nemozne otehotniet? Boze

@vanilkovazmrzka Keď som bola taká mladá aj ja som stresovala že čo ak náhodou mám inokedy ovuláciu 😂

sisska96
13. jún 2025

Dokonca čo ak mám viackrát ovuláciu za mesiac 😂

januska12323
13. jún 2025
@vanilkovazmrzka

@vanilkovazmrzka keby vedela naisto, ona to zrejme tipuje podľa aplikácie.
Autorka, rozhodnúť sa musíš sama ale nezhadzuj na tehotenstvo možné odsťahovanie.

zuzanita1609
13. jún 2025
@sisska96

Dokonca čo ak mám viackrát ovuláciu za mesiac 😂

@sisska96 mám pocit,že ten chybný kus nebola náhoda 🤭😁

glade22
13. jún 2025

Autorka, čiže nevieš, kedy bola ovulácia...

autor
13. jún 2025

Nemám potrebu nejak podrobne sledovať svoj cyklus, robiť si ovulačne testy alebo čo😄čiže ano len podľa aplikácie.

januska12323
13. jún 2025

Keby som bola na tvojom mieste menší risk je tabletka.

olimuc
13. jún 2025

Kup si tabletku a nevymyslaj … mas byvanie? Mas peniaze? Ako dlho si s priatelom a ako dlho s nim byvas? Postav sa najskor na vlastne nohy a potom zacni zakladat rodinu. Studujes na VS, ale rozumovo si sa asi zasekla v 15stke. Ked budem tehotna mam moznost sa odstahovat … moznost mas aj netehotna, ci potom
Ta tvoj princ uvita u seba alebo Ti rodicia kupi byt? Zvladneme to … takych uz bolo a bez rodicov, babky, tetky by to nezvladli. Sledovanie podla aplikacie je Ti na dve veci … stres alebo nejaka choroba a mozes celu aplikaciu zavriet, diadna aplikacia nie je v tvojom tele, ale rata standard.

sisska96
13. jún 2025

No práveže máš potrebu sledovať, lebo máš sex, neužívaš tabletku, takže by si mala vedieť kedy si plodná.......

luteam
13. jún 2025

Podla mna je uplne miziva sanca ze otehotnies a este ak si si ista ze bola ovulacia pred tym sanca je 0 takze nic by som nebrala

Strana
z2