icon

Tabletka po sexe: ktoré zvoliť a aké sú vedľajšie účinky?

19. máj 2024

Ahojte prosím aka Tableta je po sexe proti tehotenstvu.
Mali ste po nej potom nejaké nežiaduce účinky alebo niečo?, žeby vám to rozhádzalo menštruáciu alebo tak. Dakujem

petronellla87
19. máj 2024

Mala som asi 2x v živote escapele alebo tak nejak. Nerozhadzala cyklus, ani nežiaduce účinky žiadne

biaa
19. máj 2024

Rovnako escapele fakt len v krajnej nutnosti je to fakt “bordel” vynechalo mi menštruáciu s potom sa to zrovnalo

martul
19. máj 2024

Všetko ok, absolútne nič sa nedialo

petulda333
19. máj 2024

Tiez escapele,ms nerozhadzalo ale odvtedy mam pri kazdej triasku,horucku a bolesti hlavy

vanilkovazmrzka
19. máj 2024

Mala som ju raz a uz v zivote si ten humus do tela nedam.

vera55555
19. máj 2024

Mala som2 krát a nič. Všetko išlo ako málo. Čiže záleží možno aj od hormónov v tvojom tele. Každý to prežíva inak.

gelifil
19. máj 2024

moze byt aj nefunkcna, ak je uz po ovulacii

monicatko20
19. máj 2024

@gelifil presne to som chcela napísať.. poznám živý príklad 😉 kočka po užití pomaličky v 5 mesiaci 🤣

thirstymonk
20. máj 2024

Jedna tak, druha tak. Viete prečo to tak je? Náhodou som o týchto tabletkách niekedy v druhohorách robil seminár na VŠ :D

Takže, pokiaľ si dáš tabletku po a nič ti nie je, znamená to, že by k tehotenstvu tak či tak nedošlo.

Pokiaľ si dáš tabletku po a je ti zle, trasie ťa, rozhadže ti menzes a pod. tak to znamená, že by bolo tehotenstvo a tabletka po mu zabránila (teda vo väčšine prípadov nedovolila zygote sa uhniezdiť)

tinqua
Autor odpoveď zmazal
mikasa_ackerman
20. máj 2024

Nemala som absolutne žiadne vedľajšie účinky, ale každé telo reaguje inak