Ťažkosti po troch mesiacoch s Mirenou: Ako ich riešiť?
Ahojte zienky, máte skúsenosti že napr 3 mes po zavedení telieska nastali ťažkosti? Pred tým som mala viac menej pravidelný cyklus, ako ho mám zavedené tak to ani neznacim neviem odhadnúť kedy pride menzes ( ano viem že 3-6 mes si telo zvyká ), ale teraz posledný týždeň mám výraznú bolesť naľavo, akoby vaječník prípade vajcovod ( mierny bol vždy citlivejší, ale je priechodný a funkčný aj keď ako by podľa vyšetrenia mierne kľukaty)..ale teraz keď sedím na wc mám pocit že všetky ženské orgány mi idú vypadnúť taký tupý tlak a ťah… aj dnes nahla bolesť až ma pot zalial… pohlavná záležitosť to nie je lebo nežijem intímne už 1,5 roka od pôrodu, len gynekológ mi odporučil teliesko na predĺžené krvácanie po pôrode sekciou( jazva zvnútra zadržiava krv)…. Chystám sa po víkende na vyšetrenie… poraďte najmä tie čo ste podobne niečo zažili

Pri Mirene by ti mal cyklus vynechat uplne. Mne trvalo 9 mesiacov kym zmizol. Ja mam endometriozu, to bol hlavny dovod telieska a teda dlho trvalo, kym sa to nastavilo tak, aby som konecne nemala bolesti a krvacanie.