Tehotenstvo by bolo pre mňa život ohrozujúce a antikoncepciu nemôžem
Pred každou menštruáciou stresujem čo ak som v tom.... Tehotenstvo si nemôžem dovoliť zo zdravotných dôvodov a akúkoľvek antikoncepciu tiež nie. Moja otázka znie ako prebieha prerušenie tehotenstva počas prvých týždňoch tehotenstva? A áno samej mi je zle zo seba, že nad niečím takým rozmýšľam. Za každú normálnu odpoveď vopred ďakujem.
Možno neporadím dobre, ale potom co tak uvažovať nad sterilizáciou? Alebo ak si vydatá, tak vazektomia u manžela? Teda ak zdravotné problémy sú trvalé že nikdy nemôžeš otehotnieť,toto by bolo možno najprijatelnejsie riešenie.
@hiddenobject vajecniky sa nevyberaju,prerusia sa vajcovody
Autorka,daj sa ty alebo partner sterilizovat. Co mas zo sexu ked vzdy stresujes co ak
Baby dobre píšu akurát že keby ja mám taký zdravotný problém a nemôžem v žiadnom prípade otehotnieť nikdy a nie je tam najmenšia šanca tak by som nechcela po manželovi aby podstúpil vazektómiu keďže nikdy človek nevie čo bude v budúcnosti a keď sa rozvedu tak sa on pripraví o šancu byť otcom a problém je v nej zdravotný takže za mňa by si niečo také mala podstúpiť ty on je plne zdravý človek a nikdy by som to po mužovi nechcela a za ďalšie sú aj kondómy alebo iné formy antiky telieska alebo tak ani také nemôžete používať?
Napísala si až po mne takže nejaké dodatočné info zmenili niektoré veci ktoré som napísala ale tak z akého dôvodu nemôžeš užívať antikoncepciu? Ani zavedenie telieska alebo takýto typ? Kondómy?
otehotniet nechces, nesmies..radsej uvazujes o interupcii v skorom stadiu..antikoncepciu pouzivas? sterilzaciu nechces, ale nechces prist o moznost mat dieta..tak vysvetli tak, aby to clovek pochopil..🙈
ja mam tiez vyvojovu vadu maternice, a kondomy sa pri tom pouzivat daju, aj tabletky..
ked uz otehotnies, a pojdes na interupciu, tak ti to dieta vyskrabu z maternice..
Na všetky tvoje otázky ti najlepšie odpovie lekár. Kedže nemáš chuť tu vysvetlovať, ako sa veci majú, tak tu neočakávaj žiadne relevantné rady. Ďalšia zbytočne založená téma.
pozri, pokial nemas alergiu na latex, tak ozaj nevidim dovod, rpeco nepouzivat kondomy. akakolvek forma ochrany je vzdy lepsia, ako UPT. ked odhliadnem psychologicke, tak urcite aj fyzicke hladisko.
A tie kondómy?
Vieš ale nechápem jednu vec keď pre teba oveľa lepšie riešiť interrupciu ako sa chrániť pred tehotenstvom tak nechápem keď už si toho toľko zažila potraty atď tak práve to by malo byť pre teba prvoradé ako sa pred ním ochrániť a nie riešiť ako si to dieťa dať zobrať mne to príde hrozne kruté pre to bábo
https://www.4life.sk/co-sa-deje-pri-umelom-potr... a co sa tyka dokumentacie, to ti vysvetli tvoj gynekolog
Vraj je nejaky gél antikoncepcny, čo pred sexom aplikujes. Neviem, nepoužívame, ale baby ti možno o tom budú vedieť viac napísať. Lepšie sa chrániť ako potom riešiť potrat. A ak by sa predsa stalo a je to pre teba život ohrozujuce tak zrejme normálny postup nie? Co viem tak každá interupcia prebieha rovnako.
veď existujú rôzne druhy antikoncepcie napr.Mirena,, také klobúčiky čo sa nasadzujú pre stykom aby sa zabránilo otehtneniu, pre partnera kondómy....takže výhovorka že nemôžeš žiadnu antikoncepciu(ni mechanickú)je hlúposť...spýtaj sa na možnosti svojho gynekologa...
Určite sa dá poradiť s doktorom o nejaký typ ochrany ale na jednej strane si napísala že sa nechceš pripraviť o možnosť mať ďalšie dieťa a na druhej riešiš ako si ho dať zobrať tak sa poraď s gynekológom aby ti zdravotne pomohol počať a vynosiť dieťa a potom si porieš sterilizáciu...toto by bolo najzodpovednejšie riešenie
Ja nie som lekar, ale co ma hak s vyvojovou vadou maternice? Hak len sposobi, ze sa neuvolni vajicko, nedojde k ovulacii. Ako to ovplyvnuje maternicu? Ta nadalej funguje, akoby do nej vajicko doplavalo, ale nedoslo k oplodneniu. Sori, ak sa mylim.
Nehormonalne teliesko?náplaste,injekcie? Je aj nejaký gel čo "zahubi"spermie
A posledná forma, čo tak nemat sex? Ked nemôžete nič iné použiť, lepšie bude nesexovat ako potom riešiť zabíjanie vlastných detí.
je tolko veeeela roznych moznosti ako sa da zabranit tehotenstvu, neverim ze ani jedna z nich ti nebude vyhovovat.. porad sa so svojim gynekologom, ake su moznosti antikoncepcie v tvojom pripade zo zdravotneho hladiska, urcite na nieco pridete 🙂 vsetko je lepsie ako interupcia..
Nehnevaj sa, ale to je čo za blbosť, že ani antikoncepcia-su rôzne formy, ani kondom-su rôzne materiály. To budeš chodiť na prerušenie vždy, keď sa zadarí? To treba riešiť komplexne a nie, že ak sa pošmykne pri prerušovanej súloží, tak pôjdeš na prerušenie.
Zmeň gynekológa, ak ti v tomto nevie poradiť.
existuje aj mechanická antikoncepcia....napr.tie klobúčiky-tie sa nasadzujú pred stykom aby sa mechanicky zabránilo prieniku spermií do maternice, kondómy.....takže buď je to z tvojej strany len výhovorka alebo máš teda uplne neschopného gynekologa.....
ako prebieha prerušenie gravidity si vieš dohľadať hocikde.
nechápem založenie tejto témy.
Podľa lekára mám hormóny ok, ale ďakujem sa radu.
Veď ti tu všetky píšeme to isté. Zmeň lekára a nájdi s ním vhodné riešenie.
Povedať, že nič sa nedá, je čistý alibizmus z tvojej i jeho strany.

Tak si daj vybrat vajecniky a nemusis stresovat...a ani brat antikoncepciu..