icon

Tehotenstvo by bolo pre mňa život ohrozujúce a antikoncepciu nemôžem

21. aug 2021

Pred každou menštruáciou stresujem čo ak som v tom.... Tehotenstvo si nemôžem dovoliť zo zdravotných dôvodov a akúkoľvek antikoncepciu tiež nie. Moja otázka znie ako prebieha prerušenie tehotenstva počas prvých týždňoch tehotenstva? A áno samej mi je zle zo seba, že nad niečím takým rozmýšľam. Za každú normálnu odpoveď vopred ďakujem.

Strana
z3
autor
Autor odpoveď zmazal
matkahelka
21. aug 2021

z akeho titulu takto riskujes? existuju rozne formy antikoncepcie a nikoho nepresvedcis, ze ani ty, ani tvoj muz ziadnu nemozete. je az chore riesit vopred upt a poskodenie maternice a neriesit ochranu.

leeo
21. aug 2021

dalsia tema na vyvolanie vasni v diskusii. Nic viac, lebo inac to nema ani hlavu ani patu.
@mondolina

ktochytavzite
22. aug 2021

a ty akoze este mas realnu sancu porodit zdrave dieta?Utobia ti iperaciu maternice alebo co?Lebo ak nie ,ja nerozumiem tvojmu zmyslaniu.Ja som mal kyretaz v 8tyz napr ale nie upt.
Pre teba jedine riesenie su asi podviazanie vajecnikov kedze sanca na druhe dieta asi moc nemas a chces akoze chodit na kyretaze??To tiez nieje nic prijemne,ine alternativy odmietas.
Ale zasa ked vam to vychadza ,asi to viete.

jaskolka
22. aug 2021

Tiež mi to príde postavené na hlavu. Tak "umieras predstavou, že sa raz smykne" a budeš musieť si vybrať... Alé na sterilizáciu nechcete ani jedno lebo co aj mooooozno raz ešte budete chcieť dieťa..ale maternuca sa ti asi neotoci, alebo sa stane zázrak? Nič iné, nijakú ochranu nechceš ani počuť (toto nie, hento nie, ani takto nie) Takže dovtedy umieraj strachom, alebo chod na 3,4 5 potratov... To bude určite lepšie, lebo predsa nemôžeš stratiť plodnosť, čo ak... Absolútne nechápem, čo vlastne chceš.

monulka205
22. aug 2021

A vtedy nevadila tvoja údajná vrodená chyba maternice, keď si bola tehotná prvýkrát? Až teraz vadí, keby si náhodou otehotnela? Ale veď vlastne ty raz chces ešte možno dieťa, tak ani vtedy to nebude vadiť, však... Ale podľa mňa tebe sa už šmyklo a nevyhovuje ti tehotenstvo v tejto chvíli, tak tu trepeš jednu blbosť cez druhú a myslíš, že sme všetky sprosté a zožerieme to.. chcela by som vidieť tvoje lekárske správy..

elizabet173
22. aug 2021

@monulka205 súhlasím s každým tvojím slovom, toľko nezmyslov na kope som už dávno nečítala

Strana
z3