icon

Tmavý výtok pred menzesom počas užívania antikoncepcie

chloe132
1. sep 2016

Zdravím,
Mám 20 rokov... Od 1.3. pravidelne užívam hak Belaru (nikdy nevynechaná tabletka) - bola nasadená po náleze a prasknutí cysty keďže mi vďaka nej v tom období meškala MS vyše mesiaca... MS mávam odvtedy pravidelnú a posledná bola 10.8-14.8. (Styk s partnerom do 22.8., potom už nie)... Avšak tento mesiac mi ostalo na blistri ešte 9 tabletiek (cca 10 dní do MS - 7.9.) a začal sa mi tmavý výtok... Ten mám už štvrtý deň a odvtedy každý večer aspoň na hodinu pociťujem príznaky ako pri PMS (únava, rozcitlivenosť), inak som cez deň v poriadku... Moja doktorka má dovolenku takže ju nemám ako kontaktovať... 24.8. mi boli robené krvné testy a testy štítnej žlazy a všetko bol ok... Netušíte o čo by sa mohlo jednať?
Ďakujem za skorú odpoveď 🙂

gr3tch3n
4. sep 2016

Presne rovnaky problem mam aj ja. Tiez uzivam Belaru. Akoby sa mi krvacanie presunulo o tyzden skor a teraz ked som ho mala dostat tak nic...

chloe132
autor
7. sep 2016

Nakoniec mi doktorka povedala ze sa nic nedeje a mam pokracivat normalne v hak, no nezda sa mi ze by klasicka ms chcela prist... Ako to skoncilo v tvojom pripade?

gr3tch3n
8. sep 2016

Tiez pokracujem dalej a ms tak isto neprisla ako mala..proste prisla tyzden skor..dufam ze sa to uz nezopakuje 🙂