Účinnosť núdzovej antikoncepcie EllaOne a riziko tehotenstva
Ahojte baby, chcela by som sa vás opýtať niečo keďže ja som úplne stratená v tom a v strese. 29.7. som mala s partnerom nechránený pohlavný styk a tabletu EllaOne som užila o 36hodín neskôršie. Toho 29.7. som mala podľa kalendára ešte k tomu ovuláciu. Dneska je 24.8. a menštruácia mi mešká už 12 dní. Neviem či má niekto s tým skúsenosť. Ešte pár dní pred tým stykom nadomňou preletel bocian. Poznám zopár takých tých povier, že ak nad tebou preletí bocian do roka budes tehotná. Vtedy to bol prvý dojem s užitím EllaOne kvôli aj stresu, ale teraz som pripravená kebyže som tehotná. Takže akbyže má niekto skúsenosť prosím o radu alebo či by som bola tehotná alebo nie. Ešte som zabudla pridať, že včera 23.8. som robila testy dva a vyšli negatívne, ale počula som, že u niektorých sa môže ukázať pozitívny až o viac než 14 dní. Ďakujem.
@cierno_vlaska18 uff... chod ku gynekologovi normalne zajtra
@sweet20 kebyze sa da idem. ale nemam ani svoju vlastnu gynekolozku a iba raz v zivote som u nej bola a to v 11 a presne neviem ani kde, a je mi 17 momentalne a az o 3 mesiace 18.
@sweet20 kebyze sa da idem. ale nemam ani svoju vlastnu gynekolozku a iba raz v zivote som u nej bola a to v 11 a presne neviem ani kde, a je mi 17 momentalne a az o 3 mesiace 18.
@cierno_vlaska18 panka janka dievca, povedz mame, pojde s tebou. Taka mlada a uziva tabletku po 🥲. Teraz uz nic no. Urcite to pories s rodicmi aby ta vysetril gynekolog, ci ti meska zo stresu, z tabletky alebo tehotenstva. Bolesti nemas? Alebo nejaku zmenu okrem menzesu
@cierno_vlaska18 panka janka dievca, povedz mame, pojde s tebou. Taka mlada a uziva tabletku po 🥲. Teraz uz nic no. Urcite to pories s rodicmi aby ta vysetril gynekolog, ci ti meska zo stresu, z tabletky alebo tehotenstva. Bolesti nemas? Alebo nejaku zmenu okrem menzesu
@sweet20 bolesti podbruska mam mensie ale oredtyzdnom boli horsie teraz je to v pihode trosicka, unavu mam velku, hladku plet(pred menzesom som mala vzdy strasne povyraskovanu), trosku mi je sem tam niekedy zle ale zaroven mam obrovsky hlad a hlavne na sladke.
@sweet20 bolesti podbruska mam mensie ale oredtyzdnom boli horsie teraz je to v pihode trosicka, unavu mam velku, hladku plet(pred menzesom som mala vzdy strasne povyraskovanu), trosku mi je sem tam niekedy zle ale zaroven mam obrovsky hlad a hlavne na sladke.
@cierno_vlaska18 tak to moze byt aj stres, tehotenstvo, aj tabletka. Urcite chod ku gyn
@cierno_vlaska18 tak to moze byt aj stres, tehotenstvo, aj tabletka. Urcite chod ku gyn
@sweet20 este skusim test o 2-3 dni ak nepride menzes a podla toho uvidim este.
@sweet20 este skusim test o 2-3 dni ak nepride menzes a podla toho uvidim este.
@cierno_vlaska18 len hlavne klud aby si nemala stres..
@cierno_vlaska18 len hlavne klud aby si nemala stres..
@sweet20 jediny stres mam ale neni kvoli tomu ako by nasi zareagovali ale keby nahodou ci by som bola dobra matka.
Testy Ti vyšli negatívne ... si si rozhodila cyklus tou tabletou PO ... to nie je lentilka ... si si aj preštudovala, čo môže spôsobiť, či?
@cierno_vlaska18 ver či nie ja som užila presne túto tabletku do pár hodín po nehode a otehotnela som aj tak... Takže radím ti radšej spoliehať sa na iný typ antikoncepcie. A hlavne chod ku gynekologické. Tehotná podľa mňa nie si to by už bolo na teste vidno.
Testy Ti vyšli negatívne ... si si rozhodila cyklus tou tabletou PO ... to nie je lentilka ... si si aj preštudovala, čo môže spôsobiť, či?
@dzulli1980 ano prestudovala. a sam lekarnik mi povedal ze EllaOne je tableta ktora by mala zanechat co najmenej negativnych ucinkov, hovoril aj o meskani menzesu 3-4dni.
@cierno_vlaska18 ver či nie ja som užila presne túto tabletku do pár hodín po nehode a otehotnela som aj tak... Takže radím ti radšej spoliehať sa na iný typ antikoncepcie. A hlavne chod ku gynekologické. Tehotná podľa mňa nie si to by už bolo na teste vidno.
@anonym_da2693 pockam este 2-3 dni, sk nepride menzes spravim test a podla toho sa uvidi. po tych 14 dni to uz by mali byt vidno na 100%.
@anonym_da2693 pockam este 2-3 dni, sk nepride menzes spravim test a podla toho sa uvidi. po tych 14 dni to uz by mali byt vidno na 100%.
@cierno_vlaska18 tak daj vediet... vychadza tym padom z toho, ze mas rozhadzany cyklus
@cierno_vlaska18 nie si tehotná. Máš len rozhádzaný cyklus. Pi 14 dňoch by si na teste už určite videla dve čiarky. Kľud. Počkaj ešte. Ja by som nešla ani k dr. zatiaľ.
Ak by si si prečítala staršie diskusie, zistila by si, že táto otázka sa tu pravidelne opakuje. Tabletka PO riadne rozhodí cyklus a zienkam to tu mešká bezne 2-3 týždne. Keď ti menzes mešká 12 dní a test je negatívny, určite tehotná nie si. Veď ak ovulácia bola na konci júla, to už by si bola v 7.tyzdni, by ti tie čiarky na teste oči vybili.
Ak by si si prečítala staršie diskusie, zistila by si, že táto otázka sa tu pravidelne opakuje. Tabletka PO riadne rozhodí cyklus a zienkam to tu mešká bezne 2-3 týždne. Keď ti menzes mešká 12 dní a test je negatívny, určite tehotná nie si. Veď ak ovulácia bola na konci júla, to už by si bola v 7.tyzdni, by ti tie čiarky na teste oči vybili.
@glade22 styk som mala v den ovulacie a kedze sa do mna aj spravil tak som troska vo strese a radsej som sa chcela hned spytat nez hladat tuto temu znova niekde v starsich diskusiach.
@cierno_vlaska18 nie si tehotná. Máš len rozhádzaný cyklus. Pi 14 dňoch by si na teste už určite videla dve čiarky. Kľud. Počkaj ešte. Ja by som nešla ani k dr. zatiaľ.
@koniarova ak nepridu spravim test este bud zajtra alebo v stredu a podla toho uvidim.
@cierno_vlaska18 tak daj vediet... vychadza tym padom z toho, ze mas rozhadzany cyklus
@sweet20 dam vediet urcite. dakujem.
@glade22 dnesny test vysiel negativne.
@sweet20 dnesny test vysiel negativne
@sweet20 menstruacia napokon prisla

@cierno_vlaska18 uff... chod ku gynekologovi normalne zajtra