icon

Užívam antikoncepciu a mešká mi menzes

michaela025
3. apr 2015

Teraz som ako decko neviem co robit uz myslim nato najhorsie boli sme na oslave berem uz skoro 4rok antikoncepciu a jeden den som nebrala az na druhy den boli tam posledne 4tabletky v utorok som skoncila s balikom a dnes som mala dostat menzes len este neprisla lenze nedzi tym sme mali nechraneni sex a uz myslim nato najhorsie fakt bojim sa

sissy27
3. apr 2015

@michaela025 na najhoršie nemusíš myslieť - ani ty ani nikto iný na to neumrie...
ak si zabudnutú tabletku užila do 12hodín, tak je to ok a si plne chránená, ak si jednu vynechala úplne, tak môže byť účinok atk mierne oslabený... menzes máš dostať v 7dňovej pauze, nie na hodinu presne (aj keď pri atk to tak býva, viem), tak nestresuj...

michaela025
autor
3. apr 2015

@sissy27 tak ja to uz nam ako hodiny vysadim ant. a v piatok rano sadnem na hajzel a je to tam dnes chodim na hajzel a nic uz sa teraz trasiem co uz myslim nato najhorsie a uz sa ukludnujem ze mozno koli tej jednej nedala som si ju ale pokracovala vzdy vecer

sissy27
3. apr 2015

@michaela025 ešte raz - najhoršie by bolo umrieť, nie? a to naozaj nikomu nehrozí kvôli zabudnutej tabletke...

michaela025
autor
3. apr 2015

@sissy27 a nechranenemu sexu az otehotniem tak premna to bude ako umieranie

koniarova
3. apr 2015

@michaela025 Keď si jeden deň nebrala, tak ti aj príde o deň neskôr.

michaela025
autor
3. apr 2015

@koniarova ved uz sa tym ukludnujem tak menzesxmoze meskat len sa bojim ze som zabudla na jednu tabletku a vcera sme mali pred menzes nechraneni sex toho sa najviac bojim

koniarova
3. apr 2015

@michaela025 Nestresuj. Na 99,99% nebudeš tehotná.Uvidíš, zajtra dostaneš.

veronika1402
3. apr 2015

@michaela025 žiadna antikoncepcia nie je 100 perc.,tak keď je príp.tehotenstvo taka strašná neprekonateľná tragédia tak nesexuj vôbec a máš to isté.

michaela025
autor
3. apr 2015

@veronika1402 pre mna to je strasne mat zas dieta uz mam ich dost preto mam antikoncepciu prisla mi tu mudrovat potrebujem radu a nie sa hadat ci mam alebo nemam sexovat

michaela025
autor
3. apr 2015

Kazdemu sa to moze stat a kazda ma obavy ci otehotnie alebo nie

veronika1402
3. apr 2015

@michaela025 ja som neprišla mudrovat,aj ja sa chranim,a tiež viem,akE sú to obavy,čo ak náhodou,ale podľa mňa sú aj horšie veci,a už keď si vedela,že si zabudla tabletku,tak si nemusela mať nechraneny sex,sú aj iné možnosti,vieš že si zabudla,nechranis sa dodatočne a potom stresujes,takže tak.

michaela025
autor
3. apr 2015

@veronika1402 tak asi si mi to prisla robit kazdne ,tak vieš aké sú to obavy,jasné. že sú aj horšie veci a ako som sa mala ja chránit dať si na seba igelit inakšiu metodu ako sú antikoncepcie nepozdnám to sa má partner chrániť

veronika1402
3. apr 2015

No a čo tam ten partner s tebou nebol,asi si fakt nervózna,želám Ti aby ti ten menzes prišiel lebo vidím,že to fakt ťažko nesies.Igelit si mala navliect jemu,keď už mám byť sprosta.Pekný deň.