icon

Vaginálny krúžok - skúsenosti

katwenka
9. aug 2022

Rada by som sa opýtala na názor na antikoncepciu vo forme krúžku. Ponúkol mi to lekár, neviem sa rozhodnúť.
Zaujíma ma ci to nezavadzia, netlačí, neobmedzuje a ci to potom v pohode vyberiem.
Ďakujem

biancarv
9. aug 2022

Ahoj. Používam ho 4 roky a ani neviem , že ho mám. Pre mňa najlepšia voľba.

katwenka
autor
9. aug 2022

@biancarv a ani pri styku to necítiť?

biancarv
9. aug 2022

@katwenka nie. Ako som písala vyššie, ani neviem, že ho mám. 😊

snehulak77
9. aug 2022

Používala som pred nejakým časom. Najlepšia antikoncepcia, a to ja neznášam aj tampóny. Necítila som, nestarala sa o tablety a muž to vôbec necítil. Ale je tam možnosť, že pri styku to môžeš na istú dobu vybrať, ak by vám to vadilo

katwenka
autor
13. sep 2022

@snehulak77 prosim ta, možno blbá otázka, ale ako budem vedieť ze som si to dala správne? Doktor mi povedal ze len na polovice to zohnem a vložím dnu a ze ono sa to tam samo uloží 🤷‍♀️

snehulak77
13. sep 2022

@katwenka ja som to tam zaviedla ako tampón na dĺžku prsta. Ak by som to cítila, tak by som to zasunula ešte hlbšie 🙂

katwenka
autor
15. sep 2022

@snehulak77 no ešte mam jednu otázku 🙈 podarilo sa mi to teda úspešne zaviesť. Dala som si to až na tretí deň menštruácie, pretože ten druhy deň mávam veľmi silný tak mi doktor povedal ze mam počkať. No ale teraz už ani normálne nekrvacam, len také hnedé špinenie. Je to normálne?

snehulak77
16. sep 2022

@katwenka áno, to môže byť. Je to ako tabletka, ovplyvní to hormonálny systém. Inak, teraz sa nezabudni týždeň chrániť, keďže si si to nezaviedla prvý deň menzesu. Aši vieš, ale len pre istotu ☺️

katwenka
autor
16. sep 2022

@snehulak77 ďakujem 😉