Vráti sa mi libido po vybratí telieska?
Dobrý deň mala som nehormon.teliesko 5 mesiacov pred 5timi dnami som ho bola vybrať je možné že sa mi časom chuť na sex zase vráti? ďakujem
však maš nehormonalne , tam ti nema ako hormony ? však si pozri ako funguje vlastne na googli
Nehormonalne nepôsobí na chut
@minenkaa musí to byť hormonálne pribrala som pri teliesku 20kg
z antikoncepcie sa nepriberá 20kg 😉
z antikoncepcie sa nepriberá 20kg 😉
@janai1 všetky moje švagriné keď si to dali tiež pobriberali mali to isté čo aj ja
Ako mozes preboha pribrat s nehormonalneho telieska?!Nechapem ze ludia mozu byt taky hlupy.Takze-nemas chut na priatela,ne na sex a pribrala si lebo si sa vyjedla nie z telieska.
Btw mam hormonalne a naozaj som nepribrala.
Ja mám mirenu cca 4 roky. Žiadne priberanie,váha mi stojí už niekoľko rokov a chuť na sex mám práveže viac ako kedykoľvek predtým. Keď som brala antikoncepciu vtedy som bola úplne frigídna 🙈, bola som náladová, mala som bolesti hlavy atď. Takže telieskom to určite nebude...
Toto asi nechceš počuť ale pribrala si lebo si veľa papala a na sex nemáš chuť práve kvôli tomu. Jednak sa necítiš taka atraktívna, pre priateľa nie si až taka žiaduca a povedzme si úprimne, ťažko sa sexuje s obezitou
Toto asi nechceš počuť ale pribrala si lebo si veľa papala a na sex nemáš chuť práve kvôli tomu. Jednak sa necítiš taka atraktívna, pre priateľa nie si až taka žiaduca a povedzme si úprimne, ťažko sa sexuje s obezitou
@petracandle a vy ako viete že veľa jem ach takéto expertky milujem… ja pri malých deťoch som vkuse 24/7 v pohybe a jesť ani nestíham

Nehormonalne nepôsobí na chut