icon

Vráti sa mi libido po vybratí telieska?

26. máj 2025

Dobrý deň mala som nehormon.teliesko 5 mesiacov pred 5timi dnami som ho bola vybrať je možné že sa mi časom chuť na sex zase vráti? ďakujem

minenkaa
26. máj 2025

Nehormonalne nepôsobí na chut

sara07
26. máj 2025

však maš nehormonalne , tam ti nema ako hormony ? však si pozri ako funguje vlastne na googli

autor
27. máj 2025
@minenkaa

Nehormonalne nepôsobí na chut

@minenkaa musí to byť hormonálne pribrala som pri teliesku 20kg

janai1
27. máj 2025

z antikoncepcie sa nepriberá 20kg 😉

autor
27. máj 2025
@janai1

@janai1 všetky moje švagriné keď si to dali tiež pobriberali mali to isté čo aj ja

maminkadeticiek
27. máj 2025

Ako mozes preboha pribrat s nehormonalneho telieska?!Nechapem ze ludia mozu byt taky hlupy.Takze-nemas chut na priatela,ne na sex a pribrala si lebo si sa vyjedla nie z telieska.
Btw mam hormonalne a naozaj som nepribrala.

misinka20
27. máj 2025

Ja mám mirenu cca 4 roky. Žiadne priberanie,váha mi stojí už niekoľko rokov a chuť na sex mám práveže viac ako kedykoľvek predtým. Keď som brala antikoncepciu vtedy som bola úplne frigídna 🙈, bola som náladová, mala som bolesti hlavy atď. Takže telieskom to určite nebude...

petracandle
27. máj 2025

Toto asi nechceš počuť ale pribrala si lebo si veľa papala a na sex nemáš chuť práve kvôli tomu. Jednak sa necítiš taka atraktívna, pre priateľa nie si až taka žiaduca a povedzme si úprimne, ťažko sa sexuje s obezitou

kiki68
27. máj 2025
@janai1

@janai1 zial pribera, poznam takych viac, tam ide skor o zavodnenie organizmu, ja som za mesiac nabrala este davno 6kg na HAK, odvtedy som to neskusala brat a ani skusat nebudem. Nie je to asi pre kazdeho

autor
30. máj 2025
@petracandle

Toto asi nechceš počuť ale pribrala si lebo si veľa papala a na sex nemáš chuť práve kvôli tomu. Jednak sa necítiš taka atraktívna, pre priateľa nie si až taka žiaduca a povedzme si úprimne, ťažko sa sexuje s obezitou

@petracandle a vy ako viete že veľa jem ach takéto expertky milujem… ja pri malých deťoch som vkuse 24/7 v pohybe a jesť ani nestíham