Vysadenie antikoncepcie po 14 dňoch

anika159
4. apr 2017

Dievcence otazka. Idem na dovolenku a mala som tam mat menzes tak som vysadila antikoncepciu uz po 14 dnoch ze ved dostanem skor a na dovolenke bude klud. No ale jasne ze som teraz 2 dni potom ( cca zajtra pozajtra by som to mala dostat) mala sex. Otazka mam si utekat po tabletku po ale nemusim? A viem ze som to mohla radsej brat dva mesiace v kuse tak ale no vymyslela som si tl takto. Dakujem

hettinka
4. apr 2017

takto sa to nerobí ... v prípade, že žena berie antikoncepciu a chce oddialiť menzes, užívaju sa 2 balenia za sebou v kuse a potom sa urobí klasická 7-dnová pauza. Neviem, prečo si experimentovala a ešte aj riskovala ... teraz si mohla otehotnieť, ale neviem, či je správne do seba teraz ládovať megadávku hormónov, kedže už hormony berieš, Si môžeš zavariť na parádne problémy, uplne rozhodiť cyklus, Asi by som zašla k lekárovi a poradila sa tam.

furbynka
4. apr 2017

ja mam napisane v letaku tej co beriem ja, ze ak chcem oddialit menzes, poslednych 7tabletiek co su biele /ostatne su ruzove/ jest nemam a mam zacat jest nove balenie, ruzove. Ale priznam sa , neskusala som to. Ja si myslim ze ked si vysadila antikoncepciu tak si kludne teraz mohla otehotniet a radsej by som to riesila tabletkou po ale ako pise kolegynka vyssie rozhodis si cely cyklus a cele telo.

ibrunova
4. apr 2017

Nie si teraz vôbec chránená.. Teraz už nič,je neskoro. Robí sa to tak,že sa doberie jedno balenie a hneď po ňom druhé a dobrať celé..

ibrunova
4. apr 2017

Utekaj do lekárne..