icon

Vysadenie hormonálnej antikoncepcie

beata110
24. sep 2021

Chcela by som sa opytat ake mate skusenosti po vysadeni HA po akej dobe vam prisla menstruacia?

bluemoon24
25. sep 2021

Mě do dvou měsíců od vysazení, vrátila se bohužel i s bolestma, které potlačovala :(. A pokud jí nevysazuješ kvůli plánování miminka, tak doporučuju zvýšenou ochranu při sexu 🙂.

allie458
25. sep 2021

Menštruácia prisla hned ale uz je to 5 mesiacov co sa mi hormony davaju dokopy. Je to vsak lepšie kazdym mesiacom tak dufam ze do roka sa to upravi. Ja som normalne dobrala vsetky tabletky a potom som uz nove balenie nezacala.

beata110
autor
26. sep 2021

@bluemoon24 vysadila som kvoli miminku 😊 a ratam si plodne dni. Preco hovorite ze zvysit ochranu? Myslite tym to ze by som mohla mat viac plodnych dni?

bluemoon24
27. sep 2021

@beata110 to spíš ne, ale jde právě o to počítání plodných dnů - vzhledem k rozházeným hormonům se počítají dost špatně, max dle ovulačních testů/teploměrů. Já jsem si to počítala a otěhotněla jsem při menstruaci 😅 prostě jsem se přepočítala. Pokud ale mimi chcete, tak to u vás není žádná starost 🙂

beata110
autor
28. sep 2021

@bluemoon24 aj ja mam prve miminko pri otehotneni pocas menstruacie a mam chlapceka a ty mas tiez chlapceka? Lebo my by sme teraz chceli dievcatko ak by sa podarilo😊

bluemoon24
28. sep 2021

@beata110 já ještě nemám nic, ale měl by to být chlapec. Termín mám v januári 🙂