icon

Vysadenie hormonálnej antikoncepcie a následné priberanie

rosnicka17
29. okt 2013

Ahojte žienky. Máte skúsenosti s tým, že ste vysadili HA a začali ste z toho dôvodu priberať? Ďakujem.

Strana
z2
majalinka
22. aug 2014

ja som vysadila HAK po 5 rokoch a hned som spozorovala ze som sa nejako rozjedla..predtým som sa stravovala podla delenej stravy uplne bez problemov a teraz mam take chute ze az..vôbec mi nenapadlo ze mozem priberat ked ju vysadim, lebo skor sa niekedy hovorilo o tom, ze sa pribera ked ju zacnete brat..ale kedze som brala HAK s mini obsahom hormonov, tak som s tymto problem vôbec nemala..musim teraz proste drzat na uzde svoje chute 😀

betka28
25. sep 2014

Ahoj, práve naopak, ja som začala pribrať pri používaní HAK, nemala som dobré skúsenosti, nehovoriac o rôznych vedľajších účinkov. Po vysadení HAK som prešla radšej na prirodzenú antikoncepciu, odvtedy sa používam Cyclotest a som veľmi spokojná. Viem, že mám 100%nú istotu a na druhej strane už netrpím s nadváhou, nebolí ma hlava....môžem iba odporúčať 🙂

erika63
29. okt 2014

Ja som ju vysadila v aprili tohto roku po cca 7 rokoch z dovodu, ze som sa nou uz viac nechcela "napchavat" a dnes som o 8 kg lahsia. Citim sa lepsie, i ked bolesti sa vratili ;)

Strana
z2