Vysadila som antikoncepciu kvôli výbušnosti a nechuti na sex
Ahojte.
Uz asi 4 roky som uzivala HAK. Vymenila som dve znacky, prvu som uzivala minervu, s tou som bola spokojna, potom som si dala 3 mesiace pauzu a neskor som zacala uzivat yadine.
Poslednu dobu som sa ale prestala spoznavat. Rozplakala ma kreslena rozpravka v ktorej zomrel vtacik... 😀
Zacala som byt stale podrazdena, neprijemna, mrzuta a umrncana.Ked mi priatel povedal nieco skaredsie, rozplakalo ma to, sem tam som mala chut plakat aj ked som vlastne vobec nevedela ze preco a ani nebol dovod a co je najhorsie, prestala som mat chut na sex. O "vlhkosti tam dole" ani radsej nehovorim, myslim ze aj pust bola na tom lepsie. Nikdy som nemala take problemy, aby som sa radsej v posteli tvarila ze som unavena a odbijala som partnera s blbymi pripomienkami,a tvarila som sa este pri tom ako keby chcel odo mna aby som vyskocila z 8meho poschodia...
Ked som sa "odhodlala" tak ma to len bolelo a bolo neprijemne, a zakazdym ked aj ze naaahodou raz za cas som mala aspon nejaku tu chut tak som si spomenula na tu bolest a vsetky problemy "PO" a hned ma chut aj presla.
Zacalo to byt medzi nami napate, ani sa priatelovi nedivym ☹
Zacala som sa s nim hadavat pre uplne malickosti, ktore by ma predtym nikdy nerozhadzali, doslova som cihala ze do coho by som mohla este frflat. 😖
Tak som si povedala dost, uz len kvoli zachrane naseho vztahu, a antikoncepciu som vysadila. Uz viac ako mesiac ju neberiem. Menstruacia mi meska uz asi 11 dni, mam silne bolesti ako pri menstruacii, nafuknute podbrusko ako nikdy predtym, mam ho take ako moja znama ked bola v 5tom mesiaci, vobec neviem ze co sa to s mojim telom deje.
Zacali sa mi priserne mastit vlasy, ako som si ich zmyvala 1x za tyzden , teraz musim pomalicky kazdy den, plet mam ako pubertacka, chrbat, tvar, dekolt mam uplne vyhadzany co dost divne vyzera 😒
Pozitivna vec ktora sa zmenila a to dost radikalna, ze opat mam chut na priatela, prestala som byt naladova, prestala som hlavne vybuchovat a dokonca aj "tam dole" je uz vsetko tak ako ma byt.
Jedina vec ktora ma trapi, je to ze aj ked si davame s priatelom pri sexe pozor, este nerada by som otehotnela, planujeme az tak za 2 rocky. Samozrejme ma hneva aj stav mojich nechtov,vlasov a pleti ktory sa po vysadeni HAK akoby lusknutim prstov uplne zmenil, zmenil na horsie.
Aj v praci musim doslova "vyzerat dobre" myslim byt upravena, vlasy, vizaz, bola to doslova podmienka zamestnavatela kedze sa stretavame s roznymi dolezitymi ludmi pre chod firmy.
A mne sa nechce kazdy den rano zamaskovavat 200 cervenych pupakov,malovat sa a zmyvat si kazdy den vlasy. Som rada ze rano vobec vladzem vypit kavu..
Ale antikoncepciu nechcem brat, pretoze mi narobila len samu neplechu ☹
Ci vo vztahu ci v mojom tele ☹
Mate niektora podobny problem?
@lienka2425 inak ja som mala prvy cyklus po vysadeni okolo 50dni...uz si presne nepamatam..ale tak to bolo okolo tej 50-tky 🙂
Dievčatá zmzali mi moj príspevok. ale ja mám toto isté tri roky som brala HAK chloe minervu aidee a belaru,,, prvy mesiac po vysadení som mala normlánu menštruáciu. no teraz druhý mesiac mi to mešká.. hviezdička spravila som si test vyšiel negatívny v podbrušku ma strašne boli tak ako aj teba lienka a mam hnusný biely výtok už ma to nebaví tak som sa rozhodla že pôjdem na gyndu. tehotná niesom že baby lebo som čiíala milión článkov a už mi z toho šibe..
Presne toto iste som zazivala s ATK Yadine. Inak je velmi dobra na plet a vlasy, nepribera sa z nej...ale kedze som nemala takmer ziadnu chut na sex, tak zacala byt pomaly zbytocna. Okrem toho, v tej 7 dnovej pauze som bola tiez neznesitelna, podrazdena. Ja som ale po jej vysadeni nezbadala ziadny problem s pletou - mozno sa viac mastila, ale pupaky som nemala. Vlasy sa tiez zacali viac mastit. Inak vsetko v pohode, aj MS prisla nacas.
@seahorse27 u každej je to inak ale je to dosť debilný pocit keď MS meška :( och
@majka123500 To je celkom bezne po vysadeni HAK. Ak nepride do troch dni, tak chod na vyvolavacku.
@seahorse27 bola som dnes nakoniec na gynde pichla mi vyvolavačku tehotenský test som si robila vyšiel negatívny ale aj tak stresujem
Nema niekto skúsenosti s HAK Triregol ?? ja ju stále užívam a mam podobné problémy ako ste niektore z vás písali (podrazdenist, nechut na sex a aj niekedy dost bolestivy styk) za kazdu radu vopred dakujem.
Minervu som mala aj ja a bola skvelá, potom som mala Novinette a presne ako píšeš také problémy zašali ako u teba s Yadine 🙂

@lienka2425 to su pomerne mierne problemy...je kopa bab, ktore mali problemy s tlakom, tepom atd...ja som napr. mala aj nevolnosti podobne tym, ake som mala neskor v tehotenstve...a ceresnickou na torte bola tak bolestiva ovulka, ze som ledva chodila...ono to za par mesiacov ustane..neboj sa 🙂 telo je este zblbnute z toho soku, co si mu sposobila vysadenim 🙂 ja som vysadila po zhruba 8mich rokoch...tiez som brala aj minervu, bola som spokojna, ale len kym som brala...po vysadeni to bola ina zabava...
na pupaky si kup pangamin bifi plus, mne to napr. pomohlo...je to tiez na vlasy a nechty... 🙂 a co sa tyka ochrany, mas predsa aj ine moznosti, ako uzivanie HAK... co tak pharmatex? 😉