Zaberie EllaOne na zabránenie otehotneniu?
Ahojte,
mali sme so snúbencom nehodu (kondom zostal vo vnutri, vytiahla som ho ale myslim ze urcite sa nejaka cast ejakulátu dostala so mna) a tak som si hned rano po 10 hodinách vzala Ella One, co bol 11 den mojho cyklu.. Menštruáciu nemavam uplne pravidelnú, kazdy mesiac ju mam v iny den ale vzdy sa (zatial) dostavila v ramci 28-35 dni.. Vsade pisu, zeby to malo zabrať, no ja som dost v strese… Myslite si ze mi to zaberie?
Dakujem pekne..
ta tabletka zabranuje ovulacii ak prave prebehla nepomoze, ja napriklad ovulujem na 10-12 den cyklu kedy ako, ty mas dlhsi cyklus predpokladam, ze na 15. den, takze teoreticky mohla zabrat, predsa bol kondom aj ked ostal vo vnutri
ta tabletka zabranuje ovulacii ak prave prebehla nepomoze, ja napriklad ovulujem na 10-12 den cyklu kedy ako, ty mas dlhsi cyklus predpokladam, ze na 15. den, takze teoreticky mohla zabrat, predsa bol kondom aj ked ostal vo vnutri
@anonym_3aaf71 Aplikácia mi ukazuje, ze by som mala mat ovulaciu tento mesiac 19ty den, len samozrejme na to sa neda spoliehať… napriklad poslednych 5 mesiacov som mala cykly ze 35, 29, 28,35 a 35 dni.. naozaj silno dufam ze vsetko bude ok, vzdy som sa snažila byt zodpovedna a toto ma dost vykolajilo a vystresovalo.. kazdopadne dakujem Vam pekne

@b2759 Nik ti nepovie či zaberie alebo nie. Ale ak ešte nenabehla ovulácia tak áno mala by zabrať a tým pádom by si otehotnieť nemala