icon

Zabudla som užiť antikoncepciu

mariaalina002
16. sep 2025

Ahojte baby chcem sa spýtať aj keď blbá otázka ale snáď sa nájde nejaká žienka ktorá mi poradí. Uz 3 mesiac užívam
Antikoncepciu Mistra. Tento mesiac som mala 7 dnovu pauzu a začala som s ďalším blistrom no hneď po pauze som zabudla v prvý týždeň užiť 2 tabletky a to v nedeľu a v stredu
Ďalšie dni som sa chránila aj inac ale všade píšu že sa mam ďalšie 7 dni chrániť aj doplnkovo .Mohla by som otehotnieť keď som dodržala len 6 dní ?

amelia89
17. sep 2025

Pravdepodobnost nie je extremne vysoka ale teoreticky by si otehotniet mohla (uz ked sme pri tom mohla by si aj ked tabletku nevynechas nikdy).

tanalyn
17. sep 2025

Mohla, šanca je tam vždy, ale myslím, že toto je veľmi malá pravdepodobnosť. Ale stať sa môže. Ale stavím sa, že na ďalší raz, keby sa také niečo prihodilo, tak si dáš sakra pozor 😀

sisska96
17. sep 2025

Neboj sa, keď užívaš HAK, tak budeš mať problémy s otehotnením aj keď vysadíš

anonym_0d8664
17. sep 2025

Nezabúdaj, maj nastavený budík na užitie lieku každý deň.

amelia89
17. sep 2025
@sisska96

@sisska96 ale netrep….

sisska96
17. sep 2025
@amelia89

@sisska96 ale netrep….

@amelia89 realita

amelia89
17. sep 2025
@sisska96

@amelia89 realita

@sisska96 realita koho? kde ? tvoja? lebo moja nie. proste kazdy to ma inak tak zbytocne nedramatizuj.

mici88
17. sep 2025
@sisska96

@sisska96 ja som po vysadení otehotnela na šupu,čiže tam budú asi aj iné veci .

20erika07
17. sep 2025
@sisska96

@sisska96 blbosť, ja som otehotnela počas užívania HAK ,zobrala som tabletku neskôr, ale bolo to do 24hodin a aj tak. Poznám viaceré zeny, ktore otehotneli v pohode po vysadení HAK.