Zabudnutá antikoncepcia
Zdravim . Mala som menštruáciu od 24.1 do 28.1.2023
Tabletky som brala pravidelne . No 2.2 sme išli na predĺžený víkend a tabletky som zabudla doma čiže som ich nebrala štvrtok, piatok, sobota,nedeľa. 4 dní som bola bez ant.
Piatok a nedeľu sme mali viacnásobný nechránený sex. Myslíte že môžem otehotnieť?. Ďakujem .
Mohla si ho spravit prilis skoro...ale kludne mozes byt aj rozrusena z toho ze si myslis ze si mozno tehotna, aj prechladnutie vie oddialit ms...sprav si dalsi test zajtra idealne hned rano, drzim palce daj vediet ako si dopadla, ja som tiez mala prvé babo ked som mala 23, uplna pohoda, rýchlo sa das dokopy po porode, keby náhodou ;)
Takto nejak som otehotnela aj ja. 5 rokov som brala tabletky. 2 dni som vynechala a dnes mám doma puberťáčku 😁 vtedy som mala 22, po dieťati som netúžila. Ale bolo to to najlepšie (neplánované), čo sa mi v živote stalo.
Mňa mala mamka v 21 rokoch ale tak bola iná doba. Možno to je len stres tak mešká alebo nejako to ovplyvnilo to moje pozabudnutie a MS príde neskôr mne len nejde do hlavy to pichanie v podbrušku . Keďže aj keď mám dostať ms nikdy nič takéto nemavam
@kika86 môžte to napísať podrobnejšie ? Ďakujem ..

@katarinkapetko ja som rozmýšľala aj či to nieje nejaký zápal vaječníkov alebo čo . Keďže ten test je negatívny .