icon

Zabudnutá HAK

15. máj 2022

ahojte, po 7 dnovej pauze som si nasledujuce dni nedala tabletky. jedna sa o 3 tabletky. gyn nerobi, zastup nema, este aj vikend je a nemam sa koho pytat.. cize ak som mala vziat stredu, stvrtok, piatok a vzala som ich az v sobotu? spolu so sobotnajsou tabletkou.. cize 4ks naraz..

janage
15. máj 2022

Najprv si vždy precitaj pribalovy leták. Co tam máš napísané v prípade ak zabudneš užiť? Ak leták nemáš pozri si na stránke adc.sk, vyhľadaj podľa názvu a klikni na pribalovy leták

kacusik69
15. máj 2022

4 naraz si podla mna uplne zbytocne brala… v pribalovom letaku mas vsetko napisane (je dostupny aj na nete), ja osobne by som pri tolkych tbl vynechala uz cely mesiac a chranila sa inak, s najblizsou ms by som nasadila opat, alebo by som pokracovala az od 4. tbl a zaroven sa tiez chranila inak… styrmi tabletkami naraz si absolutne nic “nedohnala” a cisto teoreticky v pripade nechraneneho styku v tych 4 dnoch/prvom tyzdni moze dojst ku vsetkemu co je popisane v pribalovom letaku v sekcii o zabudnuti uzitia tbl v konkretnom tyzdni…

janai1
15. máj 2022

Si to spravila a teraz sa pýtaš? No nič, pokračuj v blistri ďalej a aspoň 7 dní používaj kondóm... Ak si mala nechránený sex počas tých 4 dní sprav si o cca mesiac test

ibrunova
15. máj 2022

Mala si vziať už len jednu a chrániť sa. Teraz už pokračuj normálne, ale u dní sa chrániť. A vždy si mrkni leták, je tam rozpísaná každá možnosť dopodrobna

hazelgracegus
Odpoveď bola odstránená
ropucha6
15. máj 2022

Mala si pozret pribalovy letak. Ale akoze co uz teraz, neumries z tych 4 tabletiek, len sa chran aj inak ak nechces otehotniet. Pokracovala by som normalne v brani.