Zabudnutá tabletka z HAK: Posunutie menštruácie a nový blister
Ahojte, už 4 rok uzivam HAK a vcera som akosi pozabudla si dat tabletku. Teraz ked som si ju išla dať tak ma skoro porazilo. Mam posledny blister a novy mi daju az 15.12 a menstruaciu mam dostat v sobotu 14. Podla letaku pisu toto(prikladám fotku). Mozem normalne douzivat s tym, ze sa mi asi o den posunie menstruacia a potom ako zvycajne si dat 1.tabletku z noveho blistru?

Daj si zmeškanú tabletku hneď a ďalšiu klasicky, ako vždy.
Zabudnutu tabletku treba užiť hneď ako si spomenieš a dalsiu tabletku ktorú máš užiť tak klasicky užiješ
A nepozvraciam sa ? Tolko hormonov naraz?
Nie, neboj
Koľká je to tabletka v poradí?
Určite nie. Len neuzi 2 tabletky naraz. Ak ti to vychádza ze obe tabletky v jednu hodinu tak si daj rozostup aspoň 2-3 hodiny.
@ibrunova 15 vcera(tu som si dala) a 16 dnes
@sichtulica dobre tak este pockam
Tak popritom pre istotu 7 dní doplnková ochrana, aby sa nestala nehoda.
A v letáku mojej antiky písali, že užiť zmeškanú a aj ďalšiu, a ak je to hraničné, tak kľudne aj dve tabletky naraz.
Naboj sa po 4 rokoch užívania, mesiace nebudeš mať decko
@sisska96 ja kvoli tomuto nepanikarim len som zmatena ze co mam spravit a aby sa mi neposral cyklus lebo to mam vsetko pravidelne
Keď berieš HAK nemáš normálny zdravý cyklus
@sisska96 ano. Mne to je jasne. Islo mi len o to ze to 4 roky mam vsetko rovnako a teraz sa mi to rozhodi
Podľa mňa jedna tabletka nespraví nejakú zmenu . Už si zvyknutá na hormonálnu davku

Gynekologovi sa cez vikend nedovolam