icon

Zavedenie vnútromaternicového telieska

26. jún 2023

Ahojte, ako prebiehalo vaše zavedenie telieska mali ste po ňom bolesti. Mne ho zaviedli dnes bolesť to bola strašná skoro som tam odpadla a stále mi neni dobre krvácam, mám bolesti.
Mali ste to aj vy podobne? Kedy to prešlo?
Môj gynekológ tento typ zavádzal prvý krát, tak ma zaujíma či to len nevedel a preto to tak strašne bolelo alebo je to bežné.

Konkrétne mám hormonálne, ale budem rada aj za skúsenosti s nehormonálnym.

Strana
z2
elizabet173
Autor odpoveď zmazal
trgypadl
27. jún 2023

Drzim palce, aby sadla💞ano je to dobra forma

trgypadl
27. jún 2023

@elizabet173 dakujem za info

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
27. jún 2023

Ešte sa chcem spýtať odporúčal vám aj niaku dobu počkať s pohlavným stykom? Aj som sa ho v tom strese zabudla spýtať 😅.

kris_tin257
27. jún 2023

Mne povedal lekár že keď prestanem krvácať a špiniť 😊

autor
27. jún 2023

@kris_tin257 ďakujem za info 😊

trgypadl
27. jún 2023

@kris_tin257 hm len niekto spini a krvaca aj 3 az 6 mesiacov 🤷‍♀️

kris_tin257
27. jún 2023

@trgypadl mne povedal gynekológ že do troch mesiacov môžem začať ešte kedykoľvek mierne krvácať že je to normálne, ale že po zavedení keď sa mi to ukludni a prestanem krvácať tak že vtedy je to ok
Volala som mu lebo sa mi to nezdalo po dvoch týždňoch alebo troch som začala zas krvácať, tak mi hovoril že ak po troch mesiacoch sa to neustáli a nebude to ok nech sa ozvem a dohodneme sa čo ďalej (či mi to vyberie)

banderaska29
27. jún 2023

baby inak téma teliesko a sex - môj priatel hovoril, že on to pri svojej ex cítil tam dole, ked mali sex. to ma celkom odrádza, aj ked ja by som tiež chcela ísť do toho nehormonálneho. máte aj vy s tymto skusenosti ?

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
autor
27. jún 2023

@banderaska29 Presne na toto som zvedavá aj ja, mňa sa pýtal či chcem nechať dlhšie alebo kratšie vlákno (ja som radšej dlhšie aby som vedela kontrolovať či je na mieste aspoň pre začiatok). Ale sú to iba dve veľmi tenké šnúrky. Po čase sa to vraj väčšinou obtočí aj tak okolo krčku.

nicolegigel
20. feb 2025

Chcela by som sa spýtať malla som teliesko po pôrode 1 dieťaťa 5 rokov nemala som žiadny problém potom som si ho dala vybrať lebo sme plánovali druhé bábätko mám 1 ročného chlapca dala som si teliesko naspäť a bolieva má ľavá noha má aj bolesti pod bruškom môže mi to asi robiť zle?

nicolegigel
20. feb 2025

@banderaska29 áno aj mne to hovorí

Strana
z2