Zle užitý Triregol
Ahojte zienky. Mam taky problem. Uzivam antikoncepciu od 15rokov triregol cca rok pred tehu a teraz po narodeni syna asi rok a pol. Stala sa mi taka vec. Miesto prvej tablety na zaciatku cyklu som si dala 12tu cize miesto zacatia poslednym riadkom som zacala od vrchu a vsimla som si to az 7 den 😱 neviem ako sa to mohlo stat ale stalo. Zhodou okolnosti som akurat sla na preventivku a pytala sa lekara ako dalej pokracovat v uzivani. Velmi ma vystrasil ze by som mohla byt tehu koli inej hladine hormonu v tych neskorsich tabletkach. Chcem sa popytat ci sa nahodou niektorej nieco take nestalo a ak ano ako to dopadlo. Dakujem za odpoved
@janinah dakujem ze si mi pripomenula preco som prestala chodit na konika. Lebo uz tu radu nenajdes a normalne mamky su radsej s detmi na ihrisku a ostali tu len take vyryvacky 😣 Ak mi mozes pomoct okrem tvojich mudrych reci o rakovine ked o mojom zivote vies houby oznac mi admina nech zmaze diskusiu D.
@janinah ty si fakt koza. Dosť drbnutá od veci odpoveď.
@tereza123123 skusenosti s Triregolom nemam, ale ano, ako povedal Tvoj doktor-uzila si to zle, su to tabletky, ktore maju v jednom blistry tabletky s roznymi davkami hormonov, musia sa uzivat v presnom poradi. Ak sa uziju inak, moze prist k ovulacii a pripadnemu tehotenstvu.
Neostava Ti nic ine len pockat do menstruacie, pripadne spravit po nejakom case pre istotu test.
Btw, tak zastaraly typ antikoncepcie by som naozaj neuzivala.
uz asi zostava len dat si deli a cakat...
@tereza123123 akú radu čakáš? jednoducho čas nevrátiš,tie tabletky sú v organizme ako sú a ostáva len čakať.....lekár ti predsa povedal riziká....a prepáč,že som ti chcela pripomenúť,že tehotenstvo je dar a radosť .....ako "normalna" matka to viem....
ale ok,stačí,o pár hodín som na pláži,takže želám pekné leto😉
@janinah roky z teba osobnosť nerobia... Ty chytrolína.
Pokiaľ niekto berie antikoncepciu, asi dieťa nechce, a asi aj vie prečo a asi by mu tým pádom nechcené tehotenstvo dosť skomplikovalo život.
A že sú horšie veci na svete...no ďakujeme za poučenie....sa mi ale nezdalo, že by to autorka niekde tvrdila, že je to najhoršia vec na svete....
@janinah prave preto by mi teraz tehotenstvo velmi skomplikovalo zivot lebo cakam na kontrolny odber koli rakovine krca maternice!!!! A este stavame dom, mam doma uz dve deti a teraz byvame v jednej izbe u rodicov a caka ma bakalarsky rocnik. Prepac ale fakt nemam pocit ze do tejto situacie sa hodi byt tehotna. Ak by som bola prijali by sme dietatko s laskou nemaj strach. O prve dietatko som prisla v 25tt tak ze je dieta dar mne vobec vysvetlovat nemusis. Cakala som mozno niekho komu sa podobna situacia stala a tehotenstvo sa neptvrdilo alebo naopak ale ako som uz pisala vyssie zabudla som ze uz je to tu len o vyryvani a podpichovani
Všetko je ok, len sa musíš do dobratia celého balenia chrániť aj inak ako tabletkami.
@tereza123123 A nenechaj sa vytočiť, je to tvoja vec, či chceš dieťa či nie, nikomu do toho nič 🙂
Dost zalezi kedy mavas ovulaciu ale ak ju nemas posunutu na skor ziadna tragedia sa nedeje Len treba pouzivat ochranu do menstruacie. Inak divny gynekolog ze ti taku to zakladnu vec nepovedal zvlast aj si vybrala iba 7 tabletiek. Cize nestresuj nakolko je velmi nizka az nulova sanca ze otehotnies.
@ajana1 dakujem mozno takuto odpoved som cakala 😊 gynekolog mi hovoril ze teraz sa musime chranit aj inak. Hned mi kazal hak vysadit. Teraz som sa rozkrvacala. Vraj je to ok koli hladine hormonov ktore klesli. Mam pockat na skutocnu menstruaciu a ak dorazi nasadit triregol znovu stym je uz od 1tky 😀 ak ms nedojde prist na potvrdenie tehu. Tak teraz len cakat 😊
@tereza123123 tak to by bola sakra smola kebyze rovno otehotnies ale pochybujem zvlast ked si na to prisla este na zaciatku cyklu
@tereza123123 Ahoj. Sanca, ze si uz otehotnela po 7 dnoch zleho uzivania Triregolu je velmi mala. To by si uz musela mat ovulaciu. Co je dost nepravdepodobne. Len sa chrante do konca cyklu a uvidis, ze mrska pekne pride. Prajem ti pekny dnik....
@bona_dea
@ejuska2586 dakujem 😊
@tereza123123 Este mi napadlo - skus zvazit iny druh antikoncepcie, ak ti mozem poradit. Triregol mi sposobil cystu v lavom prsniku a prsnik mam doteraz o dost vacsi ako pravy. Lekar mi ho hned vyradil...
@tereza123123 držím palčeky, aby to dopadlo k tvojej spokojnosti 🙂 inak si spokojná s ňou? ja keď som pred šiestimi rokmi chcela HAk tak som sa na ňu pýtala, pretože bola lacná, ale dr. ma od nej odhovárala, že nie je veľmi dobrá.
@zuzula777
@ejuska2586 ja som mala lindinete pred tym a zacala som krvacat pocas cyklu od vtedy co mam triregol sa mi to nestalo 😊 lekar ma prehovaral na teliesko ale ked vsetko klapne tak ako chceme tak za rok by sme este jedno dieta chceli tak radsej este pockam 😊
@tereza123123 Ja som mala teliesko predtým a bola som spokojná na 100%. Tak potom porozmyslaj po 2 dietati - urcite je to lepsie, ako do seba tlacit tabletky stale...

Mňa by lekár veľmi vystrašil,keby mi povedal,že mám rakovinu...nie,že môžem byť tehotná....uhol pohľadu....tvoja otázka je dosť bezpredmetná,koľko tu takých nájdeš,čo sa im stal taký omyl s hak?...takže veľmi to nerieš a užívaj si leto😉