icon

Zlé užívanie antikoncepcie

nikolka412
4. feb 2016

Ahojte kočeny.
Uživam Hak a minuly mesiac som mala hnačku tak som si dala 1 deň až 2 tabletky. Čim sa mi posunul cyklus o jeden deň. Mala som si dať tabletku v nedeľu,ale ja som na to zabudla a dala som si ju až v pondelok. Čiže som si predlžila prestavku na 8 dní. A problém je v tom,že včera bol treti deň a priateľ ma tam dole dráždil penisom,nevnikol do mňa,ale prstoval ma a ja sa bojim,či do mňa tie spermie nezaviedol. Kedže som sa mala 7 dni chraniť.
Takže moja otázka znie. Mám použiť escapelle?
Som z toho už zúfalá. :D ďakujem za odpovede.

maslenka47
4. feb 2016

@nikolka412 Vidim, ze ti je z toho zufalstva do smiechu. Zabava robit si z ludi srandu, nie? 🤐

nikolka412
autor
4. feb 2016

Cauko Zuzka. Asi si tomu nepochopila.
A nie, nerobim si z ludi srandu,ale sama zo seba,ze ako stresujem 🙂 Pekny vecer este.

0silvia0
4. feb 2016

@nikolka412 za správne užívanie hak si zodpovedná ty. Ak sa stane, že ju užívaš zle, vždy je možnosť otehotnenia. Nikto ti jednoznačne neodpovie, či máš alebo nemáš užiť escapelle. Ak chceš istotu, uži, ak chceš stresovať, neuži, je to len a len na tebe. A nezabudni si prečítať príbalový leták. Liečivá sa majú užívať v súlade s príbalovým letákom 🤐

moni244
4. feb 2016

@nikolka412 nesexuj, ked sa nevies chranit

sense
4. feb 2016

HAK nie su lentilky, ze si ich dam ako sa mi zachce,....escapelle si nedavaj rozhadzes si este viac cyklus...a pokial nevies ani ako dochadza k oplodneniu tak pre istotu nesexuj....

nikolka412
autor
4. feb 2016

@sense, @moni244 no tak prepáč že som sa tu niečo opýtala 🙂

gabriela1313
25. aug 2016

Dory den chcela by som sa spytat sestra zacala prvy krat uzivat antikoncepciu ale neviem ako pocuvala lekara a prvubtabletku si dala pred zacatim menstruacie a teraz sa hanbi ist k lekarovi ci u zavolat.....prosim nemate s tym niekto skusenost ci ma pokracovat v uzivani alebo pockat do menstruacie a zacat radsej s novym balenim?Abude vlastne chranena ked zacala pred menzesom budu mat tabletky ucinok?Dakujem velmi pekne za rady