Zlynda: Osobné skúsenosti a recenzie používateľov
@tinalia ahoj zdravim ťa 😁 večera mi zistil dr cystu,šla som na vyšetrenie...a povedal že buď operácia alebo liečba tak som zvolila liečbu nikdy som nič také nebrala...tak ani neviem čo to porobi či zle alebo dobre,ako to je s menzesom atď mám dieťa ktoré je už dospelé nejaké roky sa mi nedarí otehotnieť,cysty som pred tým nemala,,pred rokom ta praskla a objavila sa nová,dával mi najprv výtamini pestrec mariánsky ale keďže to bolo na pečeň nezabralo dnes mi predpísal tieto hormonálne lieky..a tak celkovo skúsenosti s nimi? báť sa alebo nie a či ísť do toho,
@dobejanka ahoj 😊 moje skusenosti su dobré. Mala som 2 vacsie cysty ktore mi laparoskopicky odstranili v 18rokoch. Potom mi davali hormonalne injekcie a ked som ich vysadila, po 2 rokoch sa mi znova objavila cysta, cca 5cm. Dostala som na vyber liecbu liekmi alebo otehotniet. Vtedy som vsak este studovala na VS, tak som sa rozhodla pre liecbu a Zlyndu som brala cca 4 roky a pocas toho obdobia som nemala ziadne krvacanie (toto je vraj individualne). Liecbu som znasala velmi dobre, ziadne vedlajsie ucinky a cysta sa mi zmensila na 2cm. Potom som Zlyndu vysadila a hned po prvej ovulacii som otehotnela, uplne bez problemov. U mna Zlynda fungovala skvelo. Lepsie ako vsetky liecby predtym, napr som brala Visanne(navodzovali umely stav tehotenstva) a tie injekcie (navodzovali umely stav menopauzy) a to bolo horsie, hlavne tie injekcie. Kazdy moze na to reagovat inak. Ak ti to nesadne, moze lekar hladat ine riesenia, len to s nim treba odkomunikovat 😊
Ahojte ak nahodou niekto posúva na predaj zlyndu mám záujem. Momentálne je moja dr na PN a neviem sa dopátrať k tomu kto ju zastupuje😣. Hoc nie celé balenie..
Ahojte, mám 2 blistre ZLYNDY, ak by mal niekto záujem. mne nesadla.

Spýtaj sa konkrétne 😉