icon

Ako používať Audioteku na dvoch mobiloch?

27. aug 2026

Máte niekto Audioteku prihlásenú na dvoch telefónoch? Kúpila som si audioknihu a chcel by si ju vypočuť aj manžel, každý na svojom mobile.
Len neviem, či nás to nebude stále navzájom odhlasovať, prípadne či sa dá tá istá kniha normálne počúvať z jedného účtu na dvoch zariadeniach.

anonym_b992e5
27. aug 2026

@anonym_autor a aky to ma format? Je na to specialna appka? Ja mam neajke audioknihy v mp3 formate, normalne sa to da kopirovat...

autor
27. aug 2026
@anonym_b992e5

@anonym_autor a aky to ma format? Je na to specialna appka? Ja mam neajke audioknihy v mp3 formate, normalne sa to da kopirovat...

@anonym_b992e5 Je na to priamo appka Audioteka, tam ju mám kúpenú a počúvam. Dá sa stiahnuť aj offline, ale práve neviem, či je to klasické MP3.

anonym_b992e5
27. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_b992e5 Je na to priamo appka Audioteka, tam ju mám kúpenú a počúvam. Dá sa stiahnuť aj offline, ale práve neviem, či je to klasické MP3.

@anonym_autor tak jedine
1, pozriet do podmienok, ako to je so zdielanim (mozno to sama appka podporuje)
2, a ak nie, tak pozriet do svojho mobilu, ako presne to mas offline ulozene (ci v nejakom proprietarnom subore alebo ako nejaky normalny hudobny subor) a teda ked tak mu to skopiruj...