icon

Ako používať Audioteku na dvoch mobiloch?

27. aug 2026

Máte niekto Audioteku prihlásenú na dvoch telefónoch? Kúpila som si audioknihu a chcel by si ju vypočuť aj manžel, každý na svojom mobile.
Len neviem, či nás to nebude stále navzájom odhlasovať, prípadne či sa dá tá istá kniha normálne počúvať z jedného účtu na dvoch zariadeniach.

anonym_b992e5
27. aug 2026

@anonym_autor a aky to ma format? Je na to specialna appka? Ja mam neajke audioknihy v mp3 formate, normalne sa to da kopirovat...

autor
27. aug 2026
@anonym_b992e5

@anonym_autor a aky to ma format? Je na to specialna appka? Ja mam neajke audioknihy v mp3 formate, normalne sa to da kopirovat...

@anonym_b992e5 Je na to priamo appka Audioteka, tam ju mám kúpenú a počúvam. Dá sa stiahnuť aj offline, ale práve neviem, či je to klasické MP3.

anonym_b992e5
27. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_b992e5 Je na to priamo appka Audioteka, tam ju mám kúpenú a počúvam. Dá sa stiahnuť aj offline, ale práve neviem, či je to klasické MP3.

@anonym_autor tak jedine
1, pozriet do podmienok, ako to je so zdielanim (mozno to sama appka podporuje)
2, a ak nie, tak pozriet do svojho mobilu, ako presne to mas offline ulozene (ci v nejakom proprietarnom subore alebo ako nejaky normalny hudobny subor) a teda ked tak mu to skopiruj...

jimmyy128
Dnes o 05:25

Odhlasovat vas to nebude. Zakupene tituly sa viazu na ucet, nie na telefon, takze staci, aby sa manzel prihlasil tym istym uctom a knihu bude mat na svojej policke tiez.

Audioteka to ma priamo v pomocnikovi napisane - uz vypocute tituly mozes pokojne zmazat, lebo ti zostanu kedykolvek k dispozicii na opatovne stiahnutie na akomkolvek zariadeni. Ziadny limit na jeden telefon pri kupenych knihach teda nie je.

Kopirovanie suboru nema zmysel riesit. Appka si stiahnutu knihu uklada do svojho uloziska a aj keby sa to podarilo vytiahnut, opatovne stiahnutie na druhom telefone je zadarmo a bez obmedzenia.

Este jedna vec, aby ste nehladali chybu tam, kde nie je. Pravidlo dve zariadenia a stream len na jednom naraz, na ktore ludia obcas narazia, sa tyka predplatneho Audioteka Klub, nie kupenych titulov. Prakticky teda: nech si kazdy tu knihu cez wifi stiahne do telefonu (sipka nadol v detaile titulu), potom ju mozete pocuvat obaja naraz a aj bez internetu. Len appku treba aspon raz za 30 dni pustit online, inak sa jej prestanu aktualizovat data.